Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hogy akar bármit is Karácsony, ha nem mer a választók elé állni?

Sümeghi Lóránt

2019.09.20. 16:00

Az ellenzéki roncsderbi bohócai közül ma éppen Karácsony Gergely tett tanúbizonyságot arról, hogy mennyire alkalmatlan bárminemű kiállásra, képviseletre.

Adódik a kérdés, hogyan akarhat bármit is Karácsony Gergely Budapesten, amikor ígérete ellenére nem mer a választók elé állni? Ugyanis ez történt ma az M1 reggeli műsorában, ahová az alkalmatlanságáról hírhedt Karácsony meghívást kapott, ám mégsem élt a lehetőséggel, inkább lemondta.

Roncsderbi: Berki szerint Karácsony túl feszült, alkalmatlan arra, hogy vitázzon vele

A jelölt pénteken az M1 aktuális csatornának nyilatkozva úgy fogalmazott, addig vár a programismertetéssel, amíg a többi jelölt „kellően félni és izgulni fog„, ráadásul szerinte az most amúgy sem kapna elég figyelmet, amikor a főpolgármester-jelöltek egymással marakodnak. „Vagyok én és a többiek” – mondta Berki Krisztián, aki határozottan állította, a közvélemény-kutatásokon szerinte 2 százalékosra mért [...]

Hozzá kell tenni, hogy Karácsony nem először tett erőfeszítést annak érdekében, hogy elkerülje a nyilvánosságot. Csütörtöki sajtótájékoztatóját például meg sem hirdette, csak szűk körben tartotta meg, míg tavaly a Fővárosi Közgyűlésen is csak egyszer szólalt fel, mindössze 16 másodpercre, holott lehetősége lett volna arra, hogy bármiről megkérdezze a Budapestet 2010 óta szakszerűen vezető Tarlós István főpolgármestert.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére