Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Homoerotikus bulit tartottak a Jobbik szolnoki irodájában | KÉPEK

888.hu

2019.10.11. 17:58

A felvételeken többek közt Szotyori-Lázár Zoltán (Vona Gábor keresztfia) és Berényi Gábor jobbikos önkormányzati képviselőjelölt látható.

A Jobbik néppártosodásába sok minden, még a homoerotikus bulik is beleférnek – legalábbis ez derül ki az elemi.hu által nyilvánosságra hozott fotókból, melyek a Jobbik szolnoki irodájában készültek, s többek között Szotyori-Lázár Zoltánt (Vona Gábor keresztfiát) és Berényi Gábort ábrázolják.

Szotyori-Lázár Zoltán tavaly decemberben jelentette be, hogy kilép a Jobbikból, most mégis szerepel a baloldali összefogás szolnoki listáján. Ő volt az, aki korábban többször is gyalázta a határon túli magyarokat. 2017-ben például azt írta:

Az erdélyi magyarság nagyobb része – az észak-amerikai indiánokhoz hasonlóan – megvehető egy marék üveggyönggyel. Ez a marék üveggyöngy a kettős állampolgárság volt. Kezdem azt hinni – bármennyire is keserű kimondani –, hogy nem érdemelték meg a kettős állampolgárságot. Köreikben ugyanis még a magyarországinál is nagyobb mértékű az elhülyülésre hajlamosság. Maguk odaát nem szent tehenek, akiket nem lehet kritizálni, hanem sajnos egy elbutulásra fokozottan hajlamos massza. Tisztelet a kivételnek.

A másik férfi, akit az elemi.hu nem takart ki, szintén jobbikos. Berényi Gábor a Jobbik, a Momentum, a DK, az MSZP és a Mindenki Magyarországának közös képviselőjelöltje Szolnok 11-es választókörzetében, és Szotyorihoz hasonlóan szerepel a baloldali összefogás szolnoki listáján is.

Szotyori egyébként nemcsak Vona Gáborral, hanem Mirkóczki Ádámmal, a Jobbiktól a DK-ig terjedő horrorkoalíció egri polgármesterjelöltjével is jó barátságot ápol.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére