Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Horrorjelenet az állatkertben

888.hu

2016.04.28. 13:08

Egy norvég állatkert kiverte a biztosítékot látogatóinál azzal, hogy egy zebra fejetlen tetemét lökték be a tigrisek ketrecébe és a ragadozók a közönség szeme láttára marcangolták szét.

A levágott fejű zebra tetemét a norvég Kristiansand Állatkert és Látványparkban dobták a tigrisek elé. Az állatkert dolgozói szerint kénytelenek voltak elaltatni a zebrát, mert az állatok túlnépesedtek és már nem volt elég hely a tartásukra.

A látogatók fel voltak háborodva. Többen képeket készítettek az esetről és bizarrnak, kísértetiesnek nevezték a látottakat.

A kisgyerekeket megviselték a látottak. Az egyik látogató szerint

az állatok, állatokat esznek, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyesmit az állatkertben is láthatok."

A park állatorvosa megvédte a sztorit, szerinte ami történt a természetben is megtörténik és ezt tudomásul kell venniük a látogatóknak.

Megértjük az emberek reakcióit, de az teljesen normális, hogy egy tigris vagy egy oroszlán megeszi a prédáját. Ilyenkor az elejtett állat egészben van, és idő kell hozzá, amíg a karmukkal és a fogaikkal darabokra tépik a prédát. Mindezt elmagyaráztuk a látogatóknak is és megértették, hogy ilyen a természet körforgása. A ragadozók megeszik a prédát.

2014 februárjában nagy visszhangot keltett, amikor a koppenhágai állatkertben levágták Mariust a zsiráfot – szintén a túlnépesedés miatt – és a maradványait megetették az oroszlánokkal.

A döntés óriási felháborodást keltett, miután kiderült, hogy legalább két parktól és egy magányszemélytől –aki  415 000 fontot ajánlott fel – is érkezett ajánlat Mariusra.

Miután Mariust fejbelőtték egy szögbelövővel, a testét közönség előtt felboncolták, majd feldarabolták és végül odadobták az oroszlánoknak.

Egy BBC dokumentumfilm szerint évente 3-5 ezer állatot ölnek le az európai állatkertekben hasonló okok miatt.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére