Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ifjabb Knézy Jenõnek távoznia kell!

Bertha László

2016.08.07. 21:38

Az M4 Sport kommentátora nem mindennapi hibát, sõt bûnt követett el azzal, hogy nem mondta el a menekült válogatott színeiben úszó fiatal szíriai lány, Yusra Mardini nevét és hátterét.
FELHÁBORODÁS

Az M4 Sport kommentátora nem mindennapi hibát, sőt bűnt követett el azzal, hogy nem mondta el a menekült válogatott színeiben úszó fiatal szíriai lány, Yusra Mardini nevét és hátterét. Ifj. Knézy Jenő egyszerűen megsértette a propaganda legalapvetőbb szabályait.

Az még hagyján, hogy Ifjabb Knézy a több ezer olimpiai résztvevő nevét, országát és életútját képtelen fejben tartani technikai segítség nélkül, de a menekült válogatott mindössze 10 tagját illene azért megjegyeznie egy, a közmédiánál szerepet vállaló figurának.

Ugyanis itt van az a bizonyos bevándorlási válság, rohamtempóban közeleg az október 2-i népszavazás, de Knézyt mindez nem érdekli, egyszerűen szemet hunyt afelett, hogy egy úszó a menekültek, értsd, a migránsok csapatában úszik az ötkarikás játékokon.

Pedig remek alkalom lett volna arra, hogy migránsozzunk egyet, vagy aggódjunk amiatt, hogy nehogy felrobbantsa magát a medencében. De a rossz tréfát félretéve, legalább annyit mondhatott volna, hogy ez a szerencsétlen lány a MENEKÜLT VÁLOGATOTTAT képviseli egy olyan eseményen, ahol a sportolók kizárólag a nemzetük színeiben küzdenek több mint száz éve. Ráadásul hab a tortán, hogy az Angela Merkel vezette Németország támogatta Yusra Mardini felkészülését.

Magas labda volt, Knézynek nem sikerült lecsapnia, hiába a magyarázkodás, most már késő. Ifjabb Knézy, ha egy kicsit is tisztában lenne az olimpia magyarországi üzenetével, melyet a pártközpontból leadtak, akkor tudná, hogy szítani kell a feszültséget! Senkit nem érdekel, hogy ez csak egy előfutam volt. Ilyen hibát senki sem úszhat meg büntetlenül. Magyarországon nem!

Ja, és Jenő! Szégyelld magad!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére