Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így lesz a végén mégis Fletó a baloldal ura

Schüller Márton Imre

2021.09.29. 13:40

Már a baloldali előválasztásnak csúfolt komédia közben elkezdték fúrni egymást a pártok, ami világosan mutatja, hogy ez a formáció teljességgel alkalmatlan a kormányzásra. Árulkodó jelek tanúskodnak arról, hogy ez az egész csak a Gyurcsány-párt hegemóniájáról szól.

 

A múlt héten elásták Tóth Csabát zuglóban. Bár egyelőre még miniszterelnökjelölt-jelöltje is mentegeti, a Jobbik karlendítős jelöltjének feje felett is gyűlnek a felhők. Pécsen a momentumos biliben kavarog a vihar.

A DK-s Ráczné Földi Judit offshore-gyanús ügyei azonban nem hatották meg az Országos Előválasztási Bizottságot. Dobrev Klára az ATV-ben elmondta, hogy az ő jelöltjükkel nincs gond. Persze hogy az amúgy borzasztó független Országos Előválasztási Bizottság kétharmados többséggel elutasította az MSZP etikai beadványát.

A DK megmutatta, hogy az ő embereik érinthetetlenek.

Itt köszön vissza a jó öreg kommunista szalámitaktika. Koalícióban hatalomra jutni, majd mindenkit szépen lassan bedarálni. Most is látszik, hogy Gyurcsányék erre játszanak. Láttunk már ilyet 1945 után. Apró Antal sem csinálná másképp, unokája pedig csak hűen követi a mintát.

Miért van még valakinek kétsége afelől, hogy ez az egész bohózat egy újabb Gyurcsány-korszakhoz vezetne?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére