Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így támadja Magyarországot a Washington Post

Sümeghi Lóránt

2016.07.12. 10:58

Ráadásul egy Soros György-féle CEU-s, "független" szakértõtõl kér objektív elemzést a magyarországi migránshelyzet kapcsán.

Ráadásul egy Soros György-féle CEU-s, "független" szakértőtől kér objektív elemzést a magyarországi migránshelyzet kapcsán.

A Washington Post hangzatos felütéssel kezdi cikkét, miszerint annak ellenére, hogy pengésdróttal ellátott kerítést épített Magyarország az egyre elviselhetetlenebb migránsáradat megfékezésére, Varga Mihály mégis külföldről betelepített munkaerővel pótolná a hazai munkaerőhiányt.

Természetesnek vehető, hogy az amerikai napilap merő jóindulatból és szakmaiságból próbálta cikkében felvetni a csupán külsőleg ellentmondásos tényt, amely szerintük az épülő kerítés és a munkaerőhiány importált orvoslásáról szól. 

Ugyancsak a lap feltételezett lelkiismeretességének tudható be, hogy a bőröndbe csomagolt, határzárat megrongáló és merényleteket tervező migránsok országszintű elutasítását nyílt idegengyűlöletnek állítja be.

Csakhogy - a Washington Post legnagyobb bánatára - Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szavai teljes mértékben összhangban vannak a pengésdróttal ellátott kerítés megépítésével, és a munkaerőhiány képzett, külföldi szakemberekkel való enyhítésével.

Ugyanis - ahogyan a cikk is megjegyzi -, Varga Mihály kijelentése pontosan arról szólt, hogy ténylegesen szakképzett, kulturálisan integrálható külföldi munkaerőre van szükség. Na most ennek egyik bőröndbe csomagolt, kődobáló és "vegyészmérnöki" végzettségű, migránsnak álcázott potenciális terroristajelölt sem felel meg. 

Végezetül, további "szakmaiságra" utal a Washington Post részéről, hogy az általuk megszólaltatott -  természetesen független - nemzetközi jogász nem más, mint az a Nagy Boldizsár, aki a Soros György által létrehozott, Közép-Európai Egyetemen (CEU) is előad.
Van még kérdés?

(Washington Post)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére