Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen az, amikor a jobboldal játszik

GFG

2019.08.25. 18:48

GFG a 888-on.

A játék szabályai egyértelműek és világosak. Az jut tovább, aki több szavazatot kap az Olvasóktól. Azonban nem a lebonyolítás rendje, hanem az előre megjósolhatatlan emberi gesztusok tesznek egy játékot nemessé. Zsófi levele és Zsolt válasza egyaránt ilyen gesztus. Ezek a kitüntetett pillanatok mutatják meg a legvilágosabban, hogy milyen is az, amikor a jobboldal játszik.

Folytatódjon hát a játék! Zsófi, mivel több szavazatot kapott, továbbjut. Zsolt pedig az Olvasók szavazataival még tovább juthat.

Ez a Publik Ligája.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére