Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

ISZOM Tibor ma is korán kezdte: Berúgta a motort a 2022-es választásra

Ányos Miklós

2020.07.18. 21:20

Az MSZP-t elhagyó Szanyi kapitányt választotta közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek alakuló ülésén az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom.
Szanyi Tibor (ISZOMM). Ez állna a szavazólapon, ha a „vadonatúj” mozgalom leporolt tagjai túljutnának az ellenzéki előválasztáson, de főleg az ajánlásgyűjtés nehézségein.
Tudjuk. Nemcsak a zárójelbe tett igazságot, hanem azt is, hogy Tiborunk a korai nyugdíjba vonulás helyett, miért célozhatja meg a kormányfői pozíciót. Ahogy régi harcostársa, mindenki Gyurcsány Ference az őszödi beszédjében mondta, miközben virtuálisan párttársaira dobta az inget:
Mindenki döntse el magában, hogy 4-500 ezer forintért csinálja a dolgot, ami k888va fontos, különösen, ha az embernek már egyébként nincsen más szakmája, csak ez
Esetleg a Böszme egy másik aranyköpését vette magára?
Van ebben a frakcióban nem egy miniszterelnöknek alkalmas ember. Én azt mondom, hogy vegyen mindenki nagy levegőt, igyon k888va sok bort…
Mindenki döntse el, hogy Tiborunk melyik mondatot vette komolyan.
Ma arról is határoztak egyébként, hogy az ISZOMM csak abban az esetben csatlakozik az ellenzéki összefogáshoz, ha minden elképzelésük bekerül a közös programba.
Szanyi Tibor beszédében azt mondta, hogy a párt céljai között szerepel az is, hogy 16 éves kortól választójoggal rendelkezzenek a fiatalok, továbbá az is, hogy magasabb szociális juttatásokat harcoljanak ki az emberek számára (...mint amit a Bokros-csomaggal, Megyóval, Gyurcsánnyal és Bajnaival sikerült – tehetnénk hozzá).
Korábban egyébként azt nyilatkozta, azért távozott az MSZP-ből és alapította meg az új pártot, mert a szocialisták elvesztették baloldaliságukat és a Jobbikkal való összefogás teljesen hiteltelenné tette őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére