Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt a bizonyíték az EU által alkalmazott kettõs mércére

888.hu

2017.10.01. 20:28

Theo Francken, belga migrációügyi miniszter szerint, ha a katalánokkal szemben alkalmazott rendõri brutalitás Magyarországon vagy Lengyelországban történik, akkor Timmermans és Juncker a nyugati liberális médiával egyetemben óriásit sivalkodna. Mivel a katalánokat nem Magyarországon verik, ezért mindenki hallgat és sunnyog.

A legfrissebb adatok szerint, eddig összesen 500 sérültet kellett ellátni a katalán népszavazás ellen fellépő spanyol rendőrök miatt. Amíg a nyugati és a hazai liberális média értetlenkedve fogadja a katalán nemzet függetlenedési törekvéseit, addig egy brüsszeli jobboldali politikus rávilágít az Európai Unió és a Nyugat által oly nagy szeretettel alkalmazott kettős mércére.

Theo Francken szerint Timmermans és Juncker csak azért hallgat, mert a rendőri brutalitás Spanyolországban történt és nem Magyarországon. Gondoljunk bele, hogy mi lenne akkor, ha mindez Budapest utcáin játszódna le. Igen, pontosan az. Diktatúrázás, fasisztázás, Putyinozás. 

És mit tesz most Brüsszel? Semmit. Hallgat. 

Több politikus is megszólalt az ügyben 

Elfogadhatatlannak minősítette több cseh európai parlamenti képviselő a spanyol kormány kemény fellépését a katalán népszavazás ellen. Úgy vélik, hogy az üggyel az Európai Parlamentnek is foglalkoznia kellene. Václav Klaus volt államfő brutálisnak és felháborítónak minősítette Madrid beavatkozását Katalóniában. 

Az európai liberalizmus fogatlan oroszlánja, Guy Verhofsadt közleményben emlékeztet, hogy alkotmányellenes a referendum. Fél szóval a brutalitást és az erőszakot is elítéli. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére