Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab azért panaszkodik, mert túl sokszor hívják a közmédiába

888.hu

2022.06.01. 10:40

A kiskirálynak semmi nem jó.

 

Nehéz a parizer herceg sorsa, ugyanis következetes munkájának köszönhetően a kiherélt Jobbik körül újabb botrányok vannak kibontakozóban, most épp a párt alelnökét, Potocskáné Kőrösi Anitát szeretné Jakab eltávolítani, annak állítólagos visszaélései miatt. Ám, ha ez még nem lenne elég, ott van ez a fránya pártelnöki tisztség is, ami bizonyos közszerepléssel is jár(na). Jakab feje most amiatt fáj, – egy egész Facebook-bejegyzést szentelt annak, hogy kiventilálja felháborodását – hogy a közmédia rendszeresen megkeresi, hogy interjút kérjen tőle.

Nem lehet egyszerű így végezni a munkáját, hogy vannak újságírók, méghozzá a közmédiától, akik szeretnének teret adni Jakab gondolatainak.

De emlékezzünk csak vissza arra, hogy a baloldal rendszeresen azon sopánkodott, hogy őket nem kérdezik meg, nem beszélhetnek eleget a köztévében, és pedig ha mégis lenne rá lehetőség, ők azonnal mennének, de nincs sajnos, mert a csúnya szerkesztők nem keresik meg őket.

Ehhez képest most mi van?

A Jobbik elnöke fel van háborodva, hogy rendszeresen felkeresik, hátha Jakab úr végre hajlandó beszélni.

 

A választások előtt nem hívtak, hogy beszéljek az ország jelenéről, jövőjéről, most viszont naponta bombáz meghívásokkal az M1 és a Kossuth Rádió, hogy beszéljek az engem ért puccs-kísérletről.”

– írja bejegyzésében.

Majd folytatja:

Meghívásuk ennyi év hallgatás után kifejezetten zavarba ejtő, szeretettel várom majd a választások előtt is. Az lesz majd a belépő.”
Tehát Jakab, ha valaki nem tudná, keményebb, mint a kád széle és „csakazértse” fogadja el se az M1, se a Kossuth rádió felkérését. Ez aztán következetes magatartás, sőt abszolút a párt szempontjait tartja szem előtt, nehogy véletlenül egy kis reklám érje a 3%-os népszerűségen álló közösségüket. De az is lehet, hogy Jakab ebben legalább ismeri magát, és tisztában van vele, ha megjelenne, az is lehet, hogy a háromból hirtelen 1%-ot csinálna. Hiszen már többször bebizonyította, a párt leépítése, az megy neki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére