Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter a szeretet nagykövete, a gyűlölet elleni küzdelem élharcosa

888.hu

2021.01.08. 18:20

A kutyából akkor mégis lehet szalonna? Vagy inkább biodíszlet.

 

Jakab Péter a kedden közzétett, az ellenzéki összefogást hivatalosan is kihirdető videóban nyilatkozott a számára fontos értékekről.

A videóban a „történelmi jelentőségű dokumentum” (értsd: ellenzéki összefogásról szóló szerződés) aláírását ünnepli. (Ez az irat egyébként olyan nagyon fontos és „történelmi jelentőségű”, hogy még Jakab saját oldalának a kommentelői is azt gondolják, hogy a választás után el fog tűnni.)

A beszédében azt mondja, számára a legkedvesebb pont az összefogásban – itt a szívére teszi a kezét (hatásszünet) -, hogy majd ők megteremtik a társadalmi békét és véget vetnek a gyűlölködésnek, betemetik a társadalmi árkokat, és újra egyesítik a nemzetet.

Egyre hitelesebben hozza a formáját, azt meg kell hagyni neki. Lassan már hihető is lesz, ahogy ártatlan tekintettel meggyőzi a kamerát arról, hogy neki a legkedvesebb dolog a világon, hogy béke legyen, majd kijelenti:

Mindenkit a nemzet részének tekintünk és mindenkit képviselni fogunk, aki magyarnak vallja magát, legyen bármilyen a származása.„

Persze a beszéde végén még azért gyorsan hozzáteszi:

Isten engem úgy segéljen.”

Itt megáll a levegő, zavartan nézi az ember a képernyőt, nagyjából egy másodperc alatt pedig megérti zavarát:

most komolyan a legszélsőségesebben gyűlölködő, fajgyűlöletéről hírhedt Jakab próbálja meggyőzni a nagyérdeműt arról, hogy ő a szeretet nagykövete?

Persze az is mindenki számára egyértelmű, hogy ő is átmosta az agyát szivárványszínűvé varázsolva azt, hogy népszerűbb legyen a balliberális szavazók számára, mert a gyűlöletet nem támogatták elegen.

Ezzel kapcsolatban két dologra érdemes felhívni a figyelmet:

  1. Az emberek nem felejtik el azt, hogy évekig a cigánygyűlöletével és náci propagandával mocskolta a közéletet.
  2. Még azzal is népszerűbb volt, mint a pálfordulása utáni hiteltelen szivárványos csillámpóni arculattal, amit most próbál kialakítani kétségbeesetten.

Mondjuk amikor azt mondta, hogy a cigányok minden egyes miskolci ember életét minden egyes nap megkeserítik, hogy a térségben szinte nincsenek is olyan cigányok akiknek ne lenne LCDtv-je, hifiberendezése, mert fizet a kormány, mint a katonák, akkor legalább hiteles volt, még ha hihetetlen is a látásmódja.

Lényegében azt mondja, hogy olyan sok segélyt kapnak, hogy nem is kell dolgozniuk, ezért unatkoznak, és bűnözéssel ütik el az időt – igen, ez az ember akar társadalmi békét, ez a Jakab Péter, akinél egyébként kevés rasszistább politikust lehetne előkaparni az emlékezetünkből.

  • A hátrányos helyzetű gyermekek számára létrehozott iskolát „cigánybiznisznek” nevezi,
  • Véleménye szerint a cigányok hozzá vannak szokva ahhoz hogy nem kell semmit csinálniuk csak elég követelniük. Sőt! szerinte a cigányok a rasszizmus szót kihasználva zsarolják a magyarokat.

És akkor most azt próbálja elhitetni a tisztelt közönséggel, hogy azért mert ő a szívére tette a kezét és mert barátságos arcot vág a kamerába, akkor ő most egy másik ember és ő maga a szeretet és béke nagykövete.

Csak azért, mert ő meghajolt a populista liberális agymosáshullámnak, az összes többi ember nem mosta át az agyát. Csak mert ő teljes arculatváltáson megy keresztül, nem lesz közkedveltebb.

Egy konzervatív, jobboldali gondolkodású szavazó miért szavazna arra az emberre, aki genderkönyveket támogat miután a homoszexuálisokat aberráltaknak titulálta, aki bármire hajlandó mindenféle elvek nélkül, csak hogy többen elfogadják és többen szeressék. Arra ott van a többi szivárványpárt.

Tulajdonképpen saját magát fosztja meg a létjogosultságtól. Legalább boldog, mert hirdetheti az álszeretet igéjét, de képmutatásból úgy zárja a beszédét, hogy

„Isten engem úgy segéljen.”

Vajon ki lehet a célközönsége? Mert úgy tűnik, hogy lassan ő sem tudja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére