Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juhász Péter ismét koldul

Bokor Gábor

2016.10.28. 14:28

Nem bír leállni a fütyülõs politikus, most a Deutsch Tamás ellen elvesztett perköltséget akarja kifizettetni az emberekkel.

Deutsch Tamás korábban beperelte Juhász Pétert, mivel az együttes politikus azt mondta, hogy a fideszes miniszteri biztos korábban kábítószert fogyasztott. Csütörtökön a másodfokú ítélet során döntöttek arról, hogy Juhász megalapozatlanul híresztelte, hogy a fideszes politikus drogozott, ezzel pedig megsértette jó hírnevét és emberi méltóságát.

Perköltséggel és sérelemdíjjal együtt 620 ezer forintot kell az amúgy luxuslakásban lakó Juhásznak kifizetnie. Azonban ez neki nem tetszik, így inkább ismét az emberekkel fizettetné ki saját vétségét.

Ha te is tudod, hogy érted dolgozom ezekben az ügyekben, és van kedved segíteni kifizetni ezt az összeget, számomra öröm. Jól esik ez a kiállás, köszönöm! Megjegyzés rovatba írd be kérlek: Deutsch drogos per (vagy valamit, ami erre utal)

– áll Juhász Facebook-üzenetében, majd a biztonság kedvéért, még a bankszámlaszámát is odatette.

Nem ez volt az első olyan eset, mikor Juhász az emberekkel fizettetné meg saját költségeit, korábban a megélhetésért kért pénzt, holott a budai hegyekben élt fényűző életet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére