Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kálmán Olga eddigi munkássága csupán szemfényvesztés volt a baloldalnak

Prokaj Dávid

2021.07.20. 17:00

Az 168 Órának adott interjújából ugyanis azt derül ki, hogy ő valójában sose tartozott a baloldali táborba, és a jövőben se szándékozik teljesen betagozódni a közegbe. Vajon mit szól ehhez pártelnöke, Gyurcsány Ferenc?

 

Évek óta más sem csinált, mint mindannyiunkat hazugságba ringatott el Kálmán Olga. Éveken át néztük és hallgathattuk olykor felháborodva az ATV, majd a Simicska-féle HírTV-ben a műsorvezetés csimborasszóját.

Hogyha Kálmán Olga nevét bárki meghallotta, akkor mindenki tudta és érezte, hogy ott egy Orbán Viktortól ellentétes véleményt fogja napi dózisban átmosni a hallgatóság agyát. Ez a tömeg pedig hálásan meg is köszönte szépen, hiszen ők úgy kívánták leélni az életüket, hogy nem kívánnak minimálisan se a valósággal találkozni. Nekik ugyanis így volt kényelmes.

Minden hétköznap este bekapcsolni a televíziót, és „mindenki Kálmán Olgáját” hallgatni egy baloldali szokássá vált. Ott és akkor tudta az egyszerű ellenzéki szavazó, hogy a baloldal által mesterségesen megteremtett, fényesre csiszolt műsorvezetőtől azt kapja meg, amire ő egész nap a munkahelyén vágyott:

határozottan és szépen hangozzék el az éppen aktuális nóta az O1G-kórustól.

Kálmán Olga volt az a személy, aki arra volt a legalkalmasabb, hogy bármi kritika nélkül, kedvesen és széles mosollyal fogadja a 2010 előtti világ krémjét. Aki viszont egy kicsit is jobboldalra helyezkedett el az általa helyesnek vélt baloldali narratívától, azt midig igyekezett megalázni műsoraiban.

Mert ez volt a mérce. A stílus. A minőség.

 

A vérbeli baloldaliság jelmezét azonban a 168 órának adott interjújában nem hogy levetette, de el is hajította magától. Mondhatnánk: lehullt az álca, kibújt a szög a zsákból stb.

Ugyanis arra a felvetésre, miszerint

korábban médiaszereplőként objektív szerepből, kívülről figyelte az eseményeket. Most a pártpolitikából, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagjaként jelenik meg a közéletben”

a DK politikusa felelőtlenül azt a választ adta:

Ettől még az ember a valóságot objektíven látja.”

 

Hiába politizál már a Demokratikus Koalícióban, hiába ölelte magához Gyurcsány Ferenc, hiába az a sok-sok műsor amiben a jobboldali politikusokat igyekezett megszorongatni. Ez a Kálmán Olga-féle újmúlt kreálásában már nem fér bele.

Ő már független-objektív műsorvezetőként emlékszik vissza magára, mostanra pedig politikusként is így igyekszik láttatni magát.
Kérdés, hogy vajon ez az új típusú Kálmán Olga is ugyanúgy szimpatikus lesz a gyurcsányista tábornak, vagy sem?

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére