Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kálmán Olga nagy ívben tojik a gazdi fiára

Horváth József György

2017.03.10. 10:03

A Ripost sze­ret­te volna meg­tudni, mit gon­dol Kálmán Olga arról, hogy Si­micska Lajos fia, Simicska Ádám sze­rint Vona Gábor az egyet­len ko­mo­lyan ve­hetõ je­lölt 2018-ban és a Jobbik kétharmadot fog szerezni a választásokon.

Március 9-e fontos dátum, hiszen e hét gyönyörű csütörtökén bújt ki a szög a zsákból és lett nyilvánvaló, hogy a Simicska-birodalom a Jobbik szekerét tolja, és hogy a Simicska Ádám a Magyar Nemzet társügyvezetőjeként egy Jobbik-szócsövet csinált a napilap print és online kiadásából.

A Vona Gábor felesége és barátai által szerkesztett zsurpubi.hu interjújából kiderül, hogy Simicska Ádám a Jobbik kétharmados győzelmét jósolja 2018-ban, és Vonát tartja a leghitelesebb magyar politikusnak. Érdekes kijelentés ez a zöldfülű médiavezértől, aki a nemrég még "nácizott" Jobbik mellett teszi le a voksát és bizalmát. 

Ezzel kapcsolatban a Ripost szerette volna megkérdezni Kálmán Olgától, hogy mit gondol  minderről, miután korábban függetlenségének biztosítékát abban látta, hogy elszegődött a Simicska-médiabirodalomhoz. Érdekes választ kaptak.

Kálmán Olga tojik a főni fiára

Amikor felhívták a HírTv új sztárját, az érdekes módon tájékozatlannak mutatta magát, pedig a biztosítékokat kiverő interjút addigra már minden médium szemlézte.

Először visszakérdezett, hol is jelent meg az interjú, majd ennyit mondott: Nem olvastam."

– írja a Ripost.

A bulvárlap a telefoninterjú során felajánlotta, hogy idéznék a beismerő mondatokat a Simicska család és a Jobbik közös reményeiről, de Kálmán Olga újra azt válaszolta, hogy nem olvasta a cikket és egy határozott szervusz után letette a telefont.

Érdekes...

(Ripost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére