Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony embersége a bányászbéka hátsóját verdesi

Horváth K. József

2021.07.15. 13:30

A főpolgármester aljassága nem ismer határokat. A jelek szerint addig nem nyugszik, amíg minden magyar állampolgár agyába bele nem vési, hogy ő egy gonosz, aljas ember.

 

Az élesedő miniszterelnök-jelölti versenyben, miután csúnyán lebőgött az angoljával, a budapestiek életét megkeserítő dugókkal, a méhlegelős botrányával, úgy érezte, hogy valami emberléptékűt, valami pozitívat is kell mondania. Ellenkező esetben úgy elveri őt Dobrev Klára a jelöltek versenyében, mint a kétfenekű dobot.

Úgy gondolta, hogy ehhez a legjobb eszköz, ha megint belerúg a kormányba. Szerinte ugyanis a kínai Sinopharm-vakcina az idősek körében nem nyújt kielégítő védelmet, amit a főváros – kétes minőségű – antitestméréseinek eredményével indokolt. Hiába mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, hogy a védettség szintje és az antitestszint között nem lehet egyértelmű összefüggést meghatározni, tehát akiknek kevesebb antitestjük van, a védettségük zömmel azoknak is megfelelő, de Karácsony csak nem nyugodott. Azt írta: „Sok ezer idős ember aggódik, jelent-e számukra valódi védettséget a kínai vakcina. A kormánynak vállalnia kell a cselekvés felelősségét, és intézkednie kell mihamarabb, hogy akiknél nem eredményezett védettséget a kínai oltás, azok kaphassanak valóban hatékony vakcinát.”

A leggyalázatosabb a dologban az, hogy a főváros nem rendelkezik olyan speciális eszközökkel, mint a Semmelweis Egyetem, mégis fokozzák álhíreikkel a félelmet az idősekben. Merkely aláhúzta, hogy a Sinopharm vakcinája esetében azoknak, akiknek korábban negatív volt a tesztjük, 60 év alatt 93, míg 60 év felett 82 százalékban lett pozitív az ismételt antitestvizsgálat eredménye. Ismételten hangsúlyozva azt is, hogy az antitestszint meghatározásának a védettség kimutatásában nincs értelme. Nagyon heterogén ugyanis a különböző laborokban levett vérminták vizsgálatának érzékenysége, és az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti hatóság (FDA) sem ajánlja ezt a módszert.

Karácsony ennek ellenére tovább gusztustalankodik, hergel, lázít a kormány ellen. „A 3. oltás életet ment!” – írja legutóbbi Facebook-bejegyzésében, azt sugallva, hogy aki nem kap harmadik oltást, az közvetlen életveszélyben lehet. Azt az ellenanyag-tesztelést követeli ingyenesen a kormánytól, amelyet Merkely Béla az egyetem keretében már régen felajánlott, természetesen ingyen, s amely működik is.

Látható, hogy Karácsony nem megelőzni, nem gyógyítani akar, hanem hergelni. Helyettese, Gy. Németh Erzsébet, Gyurcsány fővárosi jegyellenőre külön sajtótájékoztatót tartott az ügyben, tegnap az ATV-ben másik helyettese, a momentumos Kerpel-Fronius Gábor szintén nyomta ugyanazt a sorosista szöveget az idősek megrémítésére, amit Karácsony már többször előénekelt. Ma reggel pedig már „szakértői” szinten sivalkodott a baloldal Pusztai Erzsébet személyében, ugyancsak az ATV-ben. Neki az volt az idősek lelkét sanyargató szövege, hogy Szerbiában negyven százalékban nem alakult ki kellő mennyiségű ellenanyag a kínai vakcina beadása után. Ő az a „szakértő”, aki a műsorban bevallotta, hogy nem saját kutatásának adatait közli, hanem egy ismeretlen szakértőtől származó adatokkal fertőzi a nyilvánosságot. Igazi bolsi tempó.

A példa is mutatja, hogy Karácsony aljassága, gonoszsága, hatalomvágya az égig ér, embersége pedig a bányászbéka hátsóját verdesi.

Ahelyett, hogy azzal foglalkozna, ami a feladata, hogy rendet tenne Budapest közlekedésében, fontosabbnak érzi a félelem fokozást azokban az emberekben, akiknek semmi okuk nincs rá. Ahol pedig esetleg van, ott a kormány haladéktalanul intézkedik, hiszen küszöbön van a döntés a harmadik oltásról. Orbán Viktor talán péntek reggel a rádióban be is jelenti.

Tudjuk: jót s jól! Tény, ami tény: jót még sohasem csinált a főpolgármester, sem Budapesten, sem országos ügyekben, ahogy előtte Zuglóban sem. Pedig egy politikus számára ebben van a nagy titok.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére