Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony totalitárius gengszternek nevezte Orbánt

Horváth K. József

2021.08.06. 15:40

Karácsony Gergelynek nyilván agyára ment a meleg és az a bohóckodás, amit a baloldal előválasztási kampánynak nevez. A főpolgármester – úgy fest – még ebben a cirkuszi produkcióban sem akar lemaradni a csörgősipkás Jakab Pétertől, a legnagyobb ígérgető Dobrevtől vagy az önmagát melegen ajánló Márki-Zaytól, ezért még arra is vállalkozott, hogy Facebook-bejegyzésében durván gyalázza Orbán Viktort, totalitárius gengszternek nevezve őt.

 

Mi is beszámoltunk róla, hogy a héten Budapestről sugározza Tonight című műsorát Tucker Carlson az amerikai Fox News konzervatív csatornáján. A nagy népszerűségnek örvendő televíziós személyiség műsorait esténként több mint ötmillió néző követi. Láthatták az Orbán Viktorral angolul elhangzó beszélgetést is, amelyet szintén Tucker Carson készített. Ebben a műsorvezető felidézte Joe Biden nyilatkozatát, amelyben még tavaly, a választások előtt totalitárius gengszternek nevezte a magyar miniszterelnököt. „Látják, mi történik Fehéroroszországban, Lengyelországban és Magyarországon. Felemelkedőben vannak a totalitárius rezsimek a világban” – mondta akkor Biden. „A jelenlegi elnökünk a világ összes gengszterét támogatja” – tette hozzá, Trumpra utalva. Orbán Viktor erre azt mondta, hogy Biden nem beszéli a magyar nyelvet, ezért nem is ismerheti igazán Magyarországot, és nem értheti a szóban forgó kérdéseket, amikor ilyen megjegyzéseket tesz, mint például hogy Magyarországon „totalitárius rezsim” van felemelkedőben. „Valaki, aki nem beszéli a nyelvünket, és nagyon korlátozott ismeretekkel rendelkezik Magyarországról, még az elmúlt néhány évtizedünkről is, az nyilván nem értheti a magyarok helyzetét, de ez a sarkos vélemény akkor sem indokolt. Tudja, ez a kijelentés önmagában személyes sértés minden magyar számára” – mondta a kormányfő, aki emellett leszögezte, hogy a jó amerikai–magyar viszony számunkra érték.

Ez valóban személyes sértés lenne minden magyarnak, hiszen a mind magasabb színvonalú hétköznapi szabad életünk közvetlenül cáfolja a bideni totalitárius rezsim létét.

De mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt. Karácsony Gergely számára ugyanis a jelek szerint egyáltalán nem jelent sértést Joe Biden kijelentése. Sőt, mai Facebook-bejegyzése arról tanúskodik, mint ha egyenesen örülne neki. Olyannyira, hogy még rá is tett egy lapáttal. Ezt írja: „Nem az sérti a magyarokat, ha az USA elnöke totalitárius gengszternek nevezi Orbánt. Az sérti a magyarokat, hogy Orbán totalitárius gengszter.”

Annak a Bidennek a szavait erősítette föl Karácsony Gergely, akinek – mint ismert – a fia, Hunter Biden az egyik legfontosabb ukrán cégben, a Burismában volt felügyelőbizottsági tag, így a ma már elnöki családdá előlépett Bidenékkel kapcsolatban merült föl a korrupciós szándék lehetősége.

Arról nem szólva, hogy ez a sértés, amit Biden a magyarokkal szemben megfogalmazott, Karácsony Gergely felerősítésében azért különösen gusztustustalan, mert ha valaki, akkor ő tudja a legjobban, hogy Biden kijelentése teljesen megalapozatlan. Mondhatni szemenszedett hazugság, amit éppen Karácsony főpolgármesterré választása húz alá vastagon. Totalitárius rendszerben ugyanis nehezen képzelhetők el szabad választások. Ergo ő sem nagyon lenne főpolgármester.

Ebben a helyzetben Karácsony nemhogy kikérné magának és visszautasítaná ezt a lesújtó bideni kijelentést, hanem még ő is csatlakozik mellé. Önkéntelenül is kihúzva magát ezáltal a magyarok közösségéből, arra utalva, mintha nem tartozna „minden magyar” közé. Bemutatva brüsszeli haverjainak, hogy ő legalább ilyen erővel sértegeti belülről a magyarokat, mint anno a hivatalba készülő Joe Biden tette.

De hát látjuk, Karácsony nemcsak most, hanem lényegében saját politikájával is rendszeresen sértegeti a magyarokat. A biciklisávokkal, a budapesti dugók előidézésével, a dugókban dühöngő budapestiek mérgének cinikus kommentálásával. Meg a legutóbb nyilvánosságra került disznóságával, hogy szándékosan átveri őket azzal, hogy támogatja az illegális bevándorlók Magyarországra özönlését, csak ezt nem írja föl a plakátjaira, mert – szavai szerint – ezzel nem lehet választást nyerni.

Milyen aljasság kell még ahhoz, hogy a magyarok leszámoljanak ezzel az őket szándékosan sértegető főpolgármesterrel és a politikája mellett teljes mellszélességgel kiálló baloldali koalícióval? Élén Gyurcsány Ferenccel.

Mondják, mi lesz a magyarsággal akkor, ha ezek a régi gazemberek ismét hatalomra kerülnek?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére