Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony totalitárius gengszternek nevezte Orbánt

Horváth K. József

2021.08.06. 15:40

Karácsony Gergelynek nyilván agyára ment a meleg és az a bohóckodás, amit a baloldal előválasztási kampánynak nevez. A főpolgármester – úgy fest – még ebben a cirkuszi produkcióban sem akar lemaradni a csörgősipkás Jakab Pétertől, a legnagyobb ígérgető Dobrevtől vagy az önmagát melegen ajánló Márki-Zaytól, ezért még arra is vállalkozott, hogy Facebook-bejegyzésében durván gyalázza Orbán Viktort, totalitárius gengszternek nevezve őt.

 

Mi is beszámoltunk róla, hogy a héten Budapestről sugározza Tonight című műsorát Tucker Carlson az amerikai Fox News konzervatív csatornáján. A nagy népszerűségnek örvendő televíziós személyiség műsorait esténként több mint ötmillió néző követi. Láthatták az Orbán Viktorral angolul elhangzó beszélgetést is, amelyet szintén Tucker Carson készített. Ebben a műsorvezető felidézte Joe Biden nyilatkozatát, amelyben még tavaly, a választások előtt totalitárius gengszternek nevezte a magyar miniszterelnököt. „Látják, mi történik Fehéroroszországban, Lengyelországban és Magyarországon. Felemelkedőben vannak a totalitárius rezsimek a világban” – mondta akkor Biden. „A jelenlegi elnökünk a világ összes gengszterét támogatja” – tette hozzá, Trumpra utalva. Orbán Viktor erre azt mondta, hogy Biden nem beszéli a magyar nyelvet, ezért nem is ismerheti igazán Magyarországot, és nem értheti a szóban forgó kérdéseket, amikor ilyen megjegyzéseket tesz, mint például hogy Magyarországon „totalitárius rezsim” van felemelkedőben. „Valaki, aki nem beszéli a nyelvünket, és nagyon korlátozott ismeretekkel rendelkezik Magyarországról, még az elmúlt néhány évtizedünkről is, az nyilván nem értheti a magyarok helyzetét, de ez a sarkos vélemény akkor sem indokolt. Tudja, ez a kijelentés önmagában személyes sértés minden magyar számára” – mondta a kormányfő, aki emellett leszögezte, hogy a jó amerikai–magyar viszony számunkra érték.

Ez valóban személyes sértés lenne minden magyarnak, hiszen a mind magasabb színvonalú hétköznapi szabad életünk közvetlenül cáfolja a bideni totalitárius rezsim létét.

De mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt. Karácsony Gergely számára ugyanis a jelek szerint egyáltalán nem jelent sértést Joe Biden kijelentése. Sőt, mai Facebook-bejegyzése arról tanúskodik, mint ha egyenesen örülne neki. Olyannyira, hogy még rá is tett egy lapáttal. Ezt írja: „Nem az sérti a magyarokat, ha az USA elnöke totalitárius gengszternek nevezi Orbánt. Az sérti a magyarokat, hogy Orbán totalitárius gengszter.”

Annak a Bidennek a szavait erősítette föl Karácsony Gergely, akinek – mint ismert – a fia, Hunter Biden az egyik legfontosabb ukrán cégben, a Burismában volt felügyelőbizottsági tag, így a ma már elnöki családdá előlépett Bidenékkel kapcsolatban merült föl a korrupciós szándék lehetősége.

Arról nem szólva, hogy ez a sértés, amit Biden a magyarokkal szemben megfogalmazott, Karácsony Gergely felerősítésében azért különösen gusztustustalan, mert ha valaki, akkor ő tudja a legjobban, hogy Biden kijelentése teljesen megalapozatlan. Mondhatni szemenszedett hazugság, amit éppen Karácsony főpolgármesterré választása húz alá vastagon. Totalitárius rendszerben ugyanis nehezen képzelhetők el szabad választások. Ergo ő sem nagyon lenne főpolgármester.

Ebben a helyzetben Karácsony nemhogy kikérné magának és visszautasítaná ezt a lesújtó bideni kijelentést, hanem még ő is csatlakozik mellé. Önkéntelenül is kihúzva magát ezáltal a magyarok közösségéből, arra utalva, mintha nem tartozna „minden magyar” közé. Bemutatva brüsszeli haverjainak, hogy ő legalább ilyen erővel sértegeti belülről a magyarokat, mint anno a hivatalba készülő Joe Biden tette.

De hát látjuk, Karácsony nemcsak most, hanem lényegében saját politikájával is rendszeresen sértegeti a magyarokat. A biciklisávokkal, a budapesti dugók előidézésével, a dugókban dühöngő budapestiek mérgének cinikus kommentálásával. Meg a legutóbb nyilvánosságra került disznóságával, hogy szándékosan átveri őket azzal, hogy támogatja az illegális bevándorlók Magyarországra özönlését, csak ezt nem írja föl a plakátjaira, mert – szavai szerint – ezzel nem lehet választást nyerni.

Milyen aljasság kell még ahhoz, hogy a magyarok leszámoljanak ezzel az őket szándékosan sértegető főpolgármesterrel és a politikája mellett teljes mellszélességgel kiálló baloldali koalícióval? Élén Gyurcsány Ferenccel.

Mondják, mi lesz a magyarsággal akkor, ha ezek a régi gazemberek ismét hatalomra kerülnek?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére