Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony után Pikó is lebukott

Horváth József György

2019.11.15. 08:40

Pikó András újdonsült VIII. kerületi polgármester korábban azt mondta, hogy BKV-val és biciklivel fog járni dolgozni. Most azonban lebukott. A hazudós Karácsony Gergelyhez hasonlóan Pikó is szolgálati autóval jár.
Pikó Andrásnak nem hozott szerencsét a 888-as rendszám

Egy szemfüles olvasónk videózta le, ahogy Pikó András beül a szolgálati autójába egy sofőrrel és elmegy, annak ellenére, hogy korábban azt hangoztatta, hogy ő nem vesz igénybe szolgálati autót, BKV-val és biciklivel jár majd munkahelyére.

Pikó András szerdán még pofátlanul lenyilatkozta a 24.hu-nak, hogy ő bizony nem fog szolgálati autóval járkálni. A balliberális portál propagandisztikus jelleggel, mámorosan, könnyes szemmel a következőt írja Pikóról: „Polgármesteri szobája még az elődje ízlését tükrözi koloniál bútorokkal, de az üres szekrény, a leszedett festmények helye is jelzi, hogy még nem melegedett meg a hivatalban. Ahova nem szolgálati kocsival jár, hanem a 99-es busszal.

Pikó az interjúban pedig a következő állításokat teszi:

Ragaszkodom az életmódomhoz, a bringához meg a buszhoz.

(...)

Az egyik alpolgármester rollerrel jár, a másik gyalog. A harmadik ugyanúgy bringás, mint én. A stábból, akit megkérdeztem, igényel-e szolgálati autót, az mind körberöhögött.

(...)

De ez nem imidzs. A csapatomban mindenki ilyen. Hat autója van a polgármesteri hivatalnak – gondolkodunk, hogy mi legyen ezekkel.

(...)

Azért nem Audi, de Skoda van. Ford Mondeo is. Jó autók, tényleg. Itt lent szoktak állni, melléjük kötöm a bicómat. Szólt is már az őr, hogy vigyem be az épületbe, ne ázzon már kinn. A választók viszont erről tudják, hogy bent dolgozom. Az nekem nem jön össze alkatilag, hogy a verdával meg a sofőrrel hazacsapassak a Vajda Péter utcába. Az önkormányzatnak vannak éves BKV-bérletei, mi inkább azokat használjuk.
Akkor most hogy is van ez, Pikó úr?

Ahogy Karácsonynál, úgy Pikónál is színjáték az egész. Játsszák itt a „zöldpolgármestert”, villognak a biciklis „emberarcú” imiddzsel, amiből egy szó, egy mozdulat sem igaz.

Aljas hazugságaikkal alávaló módon próbálják megtéveszteni az embereket, és közben még a férfi mosdót sem találják. Nekik minden csak önmagukról szól, nem az emberekről. Nekik az a fontos, hogy a ballib média örömködve táncolja őket körbe, hogy „hú, ezek bringával járnak, milyen laza, őszinte, modern csávók”. De közben egyik jelző sem igaz rájuk, hiszen nem mások, mint piti hazudozók, akik emellett óriási balfékek is, hiszen Karácsony Gergely egy hét alatt lebukott, és azóta is minden egyes nap szolgálati autó megy a „minden nap biciklivel munkába járó” ellenzéki főpolgármesterért.

Pikó András két hétig bírta lebukás nélkül. Gondoljunk csak bele, ha ilyen hétköznapi ügyekben is kényszeresen hazudnak a választópolgároknak, akkor az igazán fajsúlyos kérdésekben vajon mit várhatunk tőlük?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére