Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Csordás Bettina

2018.09.18. 18:58

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump fõbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnõje. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erõszak részleteirõl.

Brett Kavanaugh szenátusi meghallgatása a múlt héten befejeződött, ekkor még nem merült fel a szexuális zaklatás vádja. A hét közepén azonban a szenátus igazságügyi bizottságának demokrata párti tagja, Dianne Feinstein eljuttatta a "bizalmas" információkat a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI).

Ezzel megkezdődött a politikai karaktergyilkosság.

Az „áldozat”, Christine Blasey Ford egy 30 évvel ezelőtti atrocitásról számolt be. Állítása szerint az erőszak egy partin történt, amikor ő 15 éves, Kavanaugh pedig 17 éves volt. A vád szerint Kavanaugh barátjával együtt egy szobába terelte őt, ahol elkezdte fogdosni, húzogatta a ruháját, de egy váratlan pillanatban a fiatal lánynak sikerült kimenekülnie a szobából.

Christine Blasey Ford ma egy 51 éves kaliforniai pszichológusnő. Vasárnap a nyilvánosság elé állt és a The Washington Post című lapnak személyesen tálalt ki.

Kavanaugh egyértelműen tagadta a vádakat, védelmére nemcsak saját maga, de a republikánusok és a korábbi iskolatársnői is együttesen keltek.

Nem véletlen, hogy az ügyet pont Brett Kavanaugh kinevezése előtt hozták nyilvánosságra. A demokrata párti Dianne Feinstein pontosan tudta, hogy mikor kell előhúzni a primitív tinibuli alkoholmámoros részleteit.

Ezt követően több demokrata párti személy is büszkén tehette közzé, hogy nemmel szavaz Kavanaugh-ra és a szenátusi szavazás elnapolását, valamint a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vizsgálatának megindítását is követelték.

A szenátus igazságügyi bizottságának csütörtökön kellene szavaznia arról, támogatja-e Brett Kavanaugh kinevezését, de a 30 éves metoo-sztorit rendkívül jól időzítették, a módszeres karaktergyilkossággal ez egyértelműen meghiúsulhat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére