Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kedves focit kedvelő honfitársam!

Pörge Béla

2019.11.20. 12:48

Aki igazából nem is vagy a honfitársam, mert minden rezdülésedet utálom.

Drága választópolgártársam, nem gondolod, hogy ismét bebizonyosodott, hogy kórházakat kellene építeni a stadionok helyett?

Belegondoltál már abba, hogy hány defibrillátort vehetett volna az MLSZ abból a pénzből, amiből nektek biztosított buszokat a repülőtér és a stadion között? Nektek, a szotyizabáló csürhének jár a buszozás, de mi nyáron dögöljünk meg a Nagykörúton, amikor megint felújítják a 4-6-ost?

S abba belegondoltál már, hogy csak a Puskás Aréna árából hány kórházat lehetett volna építeni?

Ehelyett azonban azt kell néznünk, hogy öt nappal a legújabb stadion átadása után Magyarország megint kikapott, ti meg még azt a csodálatos, de nem túlárazott és nem kórházak helyett épült stadiont is felgyújtjátok Walesben?

Persze igazából örülök ennek, mindig örülök, ha a magyarok kikapnak, hiszen akkor rossz nektek és Orbán Viktornak, és akkor jó nekem. Meg egyébként is, ha sorozatosan kikapunk, talán felébredtek, és a meccsek helyett kórházakba és iskolákba fogtok járni!

A 2016-os Eb-szereplésnek csak ti, birkák örültetek, egyébként is csak egy véletlenül kijött eredmény volt, amihez a kormánynak és a sok stadionnak semmi köze. Az, hogy most valószínűleg nem fogunk kijutni, az persze a kormány hibája, és a sok stadioné, ami nem kórház. Ha kórház lenne, talán sikerült volna győzni Uruguay ellen, akkor megint elfoglalhattátok volna a körutat, hogy a rendes, tisztességes választópolgárok ne tudjanak hazamenni.

Abba belegondoltatok már, hogy ÉN nem arra akarom költeni a PÉNZEM, hogy te jól szórakozz egy csilliárdokból épült stadionban?

Remélem összekerül a válogatott Szerbiával vagy Romániával a pótselejtezőn, és akkor végre megtanulnátok, hogy milyen, ha visszaüt az, akivel keménykedtek. Akkor is hogy égett a pofám, amikor a szlovákokat gyaláztátok, akik persze nem vették fel a kesztyűt, mert ők már túlléptek az ilyen szánalmas dolgokon, euróval fizetnek és liberális elnököt választanak. Ők már Európa, de ezt ti, mucsai parasztok nem érthetitek.

Kulturáltan sem tudsz meccset nézni, ha már ennyire agyhalott vagy, hogy valami sport érdekel az oktatásegészségügy helyett. Nézd meg, hogy az angolok miként szurkolnak, ők egy igazi kultúrnép, nem véletlenül megy ki oda minden tehetséges magyar.

Abba belegondoltál már, drága szotyizabáló, meccset sörrel a fotelban néző honfitársam, hogy abból a pénzből, amit te egy évben elköltesz a focira, lazán kicsengethetnéd a vizitdíjat? Tudod, amit a Gyurcsányi Úr akart bevezetni, de ti, csürhe leszavaztátok. Meg is lett az eredménye, a kórházak omladoznak, a stadionok épülnek.

NEKEM, adófizető VÁLASZTÓNAK elegem van abból, hogy rád költik az ÉN PÉNZEM, hogy a te szórakozásodat finanszírozza a kormány ahelyett, hogy kórházakat, rendelőket, iskolákat, kézműves kávézókat és barber shopokat építene!

Kedves sportokat néző, szotyit köpködő, felelőtlen, buta, edukálatlan, suttyó honfitársam!

Te tényleg ezt akarod? Neked Európa tényleg az Európa-bajnokságot jelenti? Te tényleg úgy gondolod, hogy a te szavazatod ugyanannyit ér, mint az enyém?

Hát akkor további jó dagonyázást a mocsárban, én most már tényleg lelépek, nyolc éve várják a becsomagolt bőröndjeim, hogy végre feltegyem őket egy Wizz Air-gépre, és elinduljak velük Európába, Londonba.

Üdvözlet és szeretet helyett őszinte megvetéssel,
A Felelős Adófizető, akinek a pénzét költi a kormány

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére