Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Kényszer coming outoltatta” politikustársát Szarvas Koppány Bendegúz

Horváth Tamás

2020.12.08. 14:30

Az ex-DK-s, most már momentumos Szarvas Koppány Bendegúz egy kommentvita hevében leplezte le politikustársa másságát.

A Pesti Srácok szúrta ki, hogy a korábban a fideszeseket lámpavassal fenyegető Szarvas Koppány Bendegúz „kényszer coming outoltatta” egyik politikustársát a Facebookon. Az egyik kommentelő egy Szájer-botránnyal kapcsolatos poszt alatt azt írta, hogy

azért álljon meg a menet! Egy nős paliról beszél/beszélünk, akinek van egy 33 éves lánya! Gondolom, hogy ő csinálta anno! Lehet, hogy öreg korára lett homokos! Viszont a Momentumban szerintem jó néhány ifjú titán sejtésem szerint homoszexuális! Szóval itt az alkalom rá, hogy felvállalják!”

Szarvas Koppányban ettől úgy felment a pumpa, hogy azt írta rá, fel szokták vállalni, és állítása szerint a kommentet író hölgy nyitott ajtókat döntöget.

Pl. egyik alpolgármesterünk is”

– írta a momentumos józsefvárosi politikus, majd azzal folytatta, hogy „nem lesz az ember öreg korára homokos, legfeljebb addig tart bevallani magának”. A posztból nem derül ki, hogy Szarvas Koppány Bendegúz valamelyik momentumos vagy inkább VIII. kerületi alpolgármesterre gondol-e. Az meg aztán már végképp más kérdés, hogy az adott politikus mit fog szólni Szarvas partizánakciójához.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére