Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kim Kardashiannak plasztikázta magát egy férfi

Tóth Dalma

2016.04.28. 17:28

Már rengeteg fontot költött plasztikai mûtétekre, hogy úgy nézhessen ki, mint imádott sztárja.

Jordan James Parke már több mint £110 000 költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézhessen ki, mint Kim Kardashian.

Igen jól látjátok, Jordan férfi, akire hasonlítani akar, Kardashian pedig nő. Ez azonban nem jelentett gátat a srácnak. Bármit megtesz azért, hogy úgy nézhessen ki, mint imádott sztárja. A neve sem véletlen, a Jordan és a James is j-vel kezdődik, és Kim Kardashian neve is alliteráció csak k-val.

„Én csak szeretem őt! Nagyon imádom.” – mondta Jordan.

A srác plasztikai műtétek iránti megszállottsága 17 éves korában kezdődött és azóta már sok műtéten esett át. Jordan most 24 éves de már volt része: botoxban, két orr műtétben, ajak- arc-  áll- és állkapocsfeltöltésben, vámpírnak nevezett arckozmetikában, nyakleszívásban és még rengeteg egyéb plasztikai beavatkozásban.

"Miután megvolt a második orrműtétem két héttel ezelőtt, tulajdonképpen rájöttem, hogy unom már a telt ajkaimat, úgyhogy csökkenteni fogom a méretüket." – mondta Jordan.

„Mindig változtatok valamelyik testrészemen, unalmas folyton ugyan úgy kinézni.” – folytatta.

Annak ellenére, hogy imádja Kardashiant nem szeretne teljesen úgy kinézni, mint a reality sztár.

"Nem vagyok őrült. Tudom, hogy az emberek azt mondják problémáim vannak, vagy valami félresikerült velem kapcsolatban, azért estem át annyi plasztikai műtéten. Viszont mielőtt plasztikai beavatkozáson esel át pszichológushoz kell menned. Én nekem van egy pszichológusom, szóval nem vagyok őrült. Legalábbis a szó mentális értelmében”. - fogalmazott Jordan.

„Most minden műtétemen ingyenesen esek át, nem fizetek egyik botoxomért vagy ajakfeltöltésemért sem. Minden nap megkeres egy cég és megkérdezi tőlem : Tudnád ezt reklámozni Instagramon? Megtennéd ezt nekünk?. Különböző partikra hívnak folyton, de tudod hogy értem, ez őrület! Olyan néha, mintha Kim életét élném. Elképzelheted, hogy őt mennyi cég kéri fel különböző dolgokra." - zárta Jordan James Parke.

Jordan reméli, hogy idővel ő is realty karriert futhat be. Szívesen csinálna egy közös showt Kardashiannal is. Egyébként egy egészségügyi klubban dolgozik mint üzletvezető. 

(Cosmopolitan)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére