Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kínos: csalás gyanújával nyomoznak az Együtt antikorrupciós politikusa ellen

Horváth József György

2017.04.20. 15:28

Baranyi Krisztina, az Együtt ferencvárosi képviselõnõje úgy gondolta, fizetése nem elég a parkolási díjak kifizetésére - az ügyrõl a pestisracok.hu számolt be.

Az együtt IX. kerületi képviselője és szakszóvivője – akinek egyik kedvenc foglalatossága a korrupció elleni harc – úgy gondolta, hogy ennek ellenére, ő is megengedhet magának egy kis simlit.

A rendőrség szerint egyelőre ismeretlen tettes (bár a PS információi szerint az autó üzembentartója Baranyi Krisztina) az Együtt politikusának gépjárműjével követte el a csalást, aminek okán a kerületi Vagyonkezelő és Városfejlesztő Zrt. április 11-én feljelentést tett. A gépjárműre ingyenes parkolási engedélyt kértek a kerületbe, de az ehhez szükséges lakcímre csak az engedély kiállításáig volt bejelentve és a kijelentés után is ingyen parkoltak vele. Baranyi viszont azt álltja, hogy ő bejelentette a lakcímváltozást és nem érti az egészet.

A feljelentés szerint a parkolási engedély kiállítása után egy héttel megváltozott a kérelmező lakcíme.

A politikusnő természetesen nem tud a nyomozásról és azt mondta, hogy:

A lakcím változásomról haladéktalanul értesítettem a FEV parkolási divíziójának vezetőjét. Hogy pontosan mikor, azt nem tudom megmondani. A tavalyi parkolási engedély március 31-én járt le, azóta önkormányzati parkolóban parkolok.”

Baranyi ezek okán kizártnak tartja, hogy kárt okozott volna az önkormányzatnak és mivel képviselőként lehetősége van méltányossági parkolási engedélyhez, ezért ezt kérni is fogja.

Akkor már csak az a kérdés, hogy valóban ilyen rövid ideig lakott a címen a politikusnő, vagy inkább csak spórolni akart Juhász Péter sípjaira a következő dínomdánomra?

(PestiSrácok)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére