Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lehet más az LMP etikai válsága?

Vincze Viktor Attila

2018.07.09. 17:15

Lassan nincs már egyetlen olyan politikusa sem az LMP-nek, aki ellen ne indult volna fegyelmi vagy etikai eljárás. A HVG értesülése szerint az LMP fegyelmi bizottsága már a párt etikai bizottságának az elnökét, Moldován Lászlót is elmozdítaná a posztjáról.

Már követni is nehéz, hogy az utóbbi időben éppen ki lépett ki az LMP-ből, illetve ki kit jelentett fel, és ki ellen milyen eljárás is indult a balliberális minipártban. 

Az ország legnagyobb feljelentőjeként ismertté vált Hadházy Ákos pártból való távozása, illetve Ungár Péter érdekes tartalmú, belső használatra szánt videója után után már is itt van a legújabb LMP-s botrány. 

A HVG úgy tudja, hogy elképesztően abszurd módon fegyelmi eljárást indított a párt fegyelmi bizottsága, az LMP etikai bizottságának elnöke, Moldován László ellen – annak a bizottságból való visszahívása érdekében. 

Az külön érdekességet ad a Moldován elleni fegyelmi ügynek, hogy azt a Sallai Róbert Benedek és Hadházy Ákos közötti verekedésig fajult összeszólalkozásról elkészített és a netre feltett hanganyag miatt indította el a Lehet Más a Politika fegyelmi bizottsága. 

Ráadásul – külön csavarként a történetben – amennyiben a fegyelmi bizottság elmarasztalja Moldován Lászlót és ő fellebbezik a határozat ellen, akkor az automatikusan a párt etikai bizottsága elé kerülő fellebbezésről maga Moldován is dönthet másodfokon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére