Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lelki nyomor a baloldali médiában: az ország vélt kudarca az õ sikerük

888.hu

2017.07.18. 07:12

A liberális média nehezen emészti meg azt, ha valamiben sikeres Magyarország. Lelepleznek, beszámolnak, vicceskednek, csak éppen a valóságot kendõzik el.

A kormánykritikus balos sajtó a FINA2017 vizes vb nyitánya óta esztelen és sehova sem vezető ámokfutásba kezdett. Tegnap a 444.hu idézte az MTVA közleményét – melyben a közmédia a nyitóceremónia magas nézettségi számait ismertette a nyilvánossággal – olyan címmel tette ki címoldalára, amelyben disznónak neveztek közel egymillió magyar embert.

A 24.hu nevezetű bulvárlapocska szerzője, Medvegy Gábor mindent elsöprő erejű cikkében arról értekezett, hogy egy harmadrangú ingatlanfelújítás nem készült el a FINA2017 kezdetére. Az már természetesen nincs benne a cikkben, hogy a Margitszigeten ezután egy korhűen helyreállított és felújított épület áll a jövőben, nem pedig egy lepusztult romhalmaz.

Simicska lapja, az Index igazából napi 24 órában nyomja a fake newst a FINA2017 vizes vb-ről. Hol a migránscsapat nevének az elhallgatása, hol a hosszú sorok miatt panaszkodnak. Szüntelenül. Megállás nélkül.

Azt hiszem igaza van Szentesi Zöldi Lászlónak: mindenkinek megvannak a mindennapi hazaárulói.

A baloldali lelki nyomorról ezt a remekbe szabott írást tudom ajánlani.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére