Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma még csak akasztanának, holnaptól jöhet a karóba húzás és a kerékbetörés

888.hu

2022.01.31. 20:30

A túláradó szeretetet jegyében ígért börtönt és kötelet Orbán Viktornak és két miniszterének dr. Kerényi-Nagy Viktor. Ha valaki esetleg nem tudná, ő bizony Óbuda első főkertésze, és egy ültő helyében botanikus, pedagógus, taxonómus és természettudományi szakíró. Most pedig a foglár, illetve a hóhér mesterség rejtelmeiben is alaposabban el akar mélyülni.

Sok elkötelezett ellenzéki nem állna meg félúton, a tömlöc és a kötél után jöhetnének a nyilvános autodafék. Micsoda mulatság lenne a DK és csatolt részeinek szavazói számára a Puskás arénában a máglyára vetett fideszes politikusokat záptojással dobálni, és teli torokból szitkozódni!

A sportos kiállású dr. Kerényi-Nagy botanikus – szabadidejében a tabáni tanösvény páratlan flórájáról és a galagonyáról (Crataegus) ír tanulmányokat – nincs egyedül az ilyesféle ítéletek megelőlegezésében és kihirdetésében. Az egyszerre ügyészt, bírót és hóhért alakító Szarvas Koppány Bendegúz, a Momentum vasökle is a kormánypártiak lámpavasra húzásáról álmodozott, akárcsak Márki-Zay Péter, aki az utcai kandeláberek alternatív felhasználási módjáról értekezett. Szóval nincs új a nap alatt, az óbudai főkertész is a jól kitaposott tanösvényre lépett.

A szeretet jegyében fogant: „Bízom benne, hogy az apró kavicsok lavinát indítanak és Orbán Viktor nyugdíjas éveit börtönben tölti Kásler Miklóssal, Palkovics Lászlóval, bár egy nyilvános akasztást is támogatnék” bejegyzése azonban nem sokáig hirdette az óbudai botanikus, pedagógus, taxonómus és természettudományi szakíró véleményét. Alig húsz óra múlva már nem volt elérhető a bejegyzés. Bús Balázs kerületi fideszes képviselő azonban elmentette az inkriminált szöveget és feljelentést tett közösség elleni uszítás miatt. Pedig dr. Kerényi-Nagy Viktor szerint csak arról van szó, hogy előtte teljesen ismeretlen elkövetők feltörték a Facebook fiókját.

Persze az sincs kizárva, hogy az „ismeretlenek” súlyosabb ítélet megfogalmazásán törik a fejüket. Felkészül a karóba húzás és a kerékbe törés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére