Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarellenes román így még nem esett pofára

Forisek Ádám

2018.07.30. 10:10

A sepsiszentgyörgyi városházára kitûzött gyászlobogó kiverte a biztosítékot vasárnap az Országos Koalíció Románia Modernizálásáért (CNMR) nevû magyarellenes civil szervezet elnökénél. Pedig csak tájékozódnia kellett volna picit.

A sepsiszentgyörgyi városházára kitűzött gyászlobogó kiverte a biztosítékot vasárnap az Országos Koalíció Románia Modernizálásáért (CNMR) nevű magyarellenes civil szervezet elnökénél. Pedig csak tájékozódnia kellett volna picit.

Alexandru Cumpanasu felháborodását az okozta, hogy értelmezése szerint a zászló szándékosan éppen a román himnusz napján (június 29.) került fel a polgármesteri hivatalra – írja a Maszol.

Hogy lehettek ilyen faragatlanok?!”

– írta Facebook-oldalára a CNMR elnöke, majd közölte: folytatja az RMDSZ törvényen kívül helyezésére irányuló küzdelmét.

Az RMDSZ ügyvezető elnöke, Porcsalmi Bálint elmondta, a gyászlobogóval a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal a város egyik Pro Urbe díjas szülöttjétől búcsúzik, aki a napokban hunyt el. Mindössze egy szerencsétlen egybeesésről van szó.

Ezt utóbb megerősítette a polgármester is.

Egyesek mindenféléket írogatnak, mielőtt tájékozódnának”

– jelentette ki Antal Árpád. Sebastian Cucu prefektus azt nyilatkozta a hírügynökségnek, hogy a gyászlobogó már péntek óta kint van a városházán, de jobb lett volna, ha a helyhatóságok a „gyanakvások eloszlatása érdekében” vasárnapra eltávolítják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére