Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a Liverpoolt is behálózta a meleglobbi

888.hu

2018.07.30. 12:16

Az elmúlt napok történései ismét megmutatták, hogy a futballt és a politikát csak akkor kell szétválasztani, ha a libsik azt mondják. Ha viszont nem mondják, akkor még üdvös is az összefonódás.

Péntek reggel robbantotta fel a legnagyobb közösségi oldal futballkedvelő szekcióját az egyik legpatinásabb, a hagyományaira (eddig legalábbis) legbüszkébb angol focicsapat, a Liverpool FC hivatalos oldalának profilképváltása.

Az új profilkép a klub címerét szivárványszínű háttérrel ábrázolja. A Liverpool FC 1892-es alapításakor vélhetően egy ilyen kompozícióban a szivárvány az Isten és az ember közötti Ótestamentum-beli szövetségre utalt volna, ám manapság már más szelek fújnak a kikötővárosban, a kép leírása egyértelművé teszi, hogy miről is van szó.

Az angol nyelvű szöveg szerint a Liverpool FC képviselői részt vesznek a július 28-i Liverpool Pride rendezvényen, a klub hivatalos boltjait Pride témájú kirakatdíszítésekkel látják el, illetve a legendás Kop (a Liverpool stadionjának az egyik kapu mögötti szektora) is a szivárvány színeiben fog pompázni.

A liverpoolfc.com weboldalon szombat este megjelent és képekkel illusztrált cikk tanúsága szerint az egyesület képviselői valóban megjelentek az aznapi liverpooli melegfelvonuláson.

A homoszexualitás és a melegjogi mozgalom megítélése egyértelműen politikai kérdés, és még a nagyon haladó nyugati társadalmakban is megosztja az embereket. S ha politikai kérdés, akkor jobb lenne távol tartani a futballtól – ahogy erre több kommentelő is felhívta a figyelmet a Liverpool FC Facebook-oldalán.

A rasszista, a xenofób, az aktuálpolitikai, sőt még a vallási megnyilvánulásokat is tűzzel-vassal üldözi mind a FIFA, mind az UEFA, mind a nemzeti labdarúgó-szövetségek. A homoszexualitás propagálásával azonban úgy tűnik, nincsen semmi probléma.

Egyre több európai futballklub – most éppen az egyik legnagyobb, a Liverpool FC – adja be a derekát az agresszívan terjeszkedő meleglobbinak. Inkább felvállalják, hogy megosztják a saját szurkolóikat, mintsem hogy anyagi károk érjék őket az „önkéntes” kiállás elmulasztása miatt.

A libsik minden területen igyekeznek az emberek képébe nyomni a saját beteges elveiket. A futball is ideális terep a számukra, hiszen azon keresztül – a hatalmas népszerűsége miatt – nagyon sok emberhez tudnak eljutni. A napnál is világosabb, hogy mi zajlik Nyugat-Európában: a kultúrharc fokozódik. Tollakat a magasba!

Rohamra!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére