Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay: Az ATV is kormánypárti!

888.hu

2022.05.18. 12:40

A bukott messiás már megint csodálatos mondatokkal kápráztatta el a világot.

 

A Hit Rádió műsorában vendégeskedett Márki-Zay Péter, a baloldal bukott miniszterelnök jelöltje. Szegény baloldali messiásra rájár a rúd, hiszen kedden a Direkt36 vezetésével elég erőteljesen rárúgta az ajtót a baloldali média. Természetesen, ahogy a „messiástól” megszokhattuk, értelmes nyilatkozatok helyett mindenkire rátámadt, ahogy ő maga írja: „Örül, hogy csak ő hibázott és mindenki más tökéletes volt” a kampány alatt.

 

Hát akkor talán azt lehet mondani, hogy sikerült neki a hibáit tovább halmoznia. A kampány kommunikációba beleragadt politikus a műsor alatt újabb hülyeségcsokrot szedett össze. Onnantól elkezdve, hogy Hont Andrást azzal vádolja, hogy a Fidesz fizeti egészen odáig, hogy

Romániában sokkal jobb a közutak minősége mint Magyarországon.

 

Megmondom őszintén, az adásból ez volt a kedvenc részem.

 

Ezek mellett azon baloldali toposzt is megerősítette, hogy azt gondolja, hogy „bezzeg Romániában” minden jobban működik.

Amikor a műsorvezető viccesen meg is jegyzi, hogy ma ilyen „bezzeg Románia” hangulatba került MZP, erre a baloldali messiás azt reagálta:

Én nem ma, hanem az elmúlt években nagyon sokat mondom (...), hogy Románia Magyarország elé került nagyon sok mutatóban és ez Magyarország számára egy nagyon rossz jel.”

 

 

A másik nagyon erős pillanat az volt, amikor Márki-Zay azt állította, hogy az ATV kormánypárti lenne. A műsorvezető kérdésre miszerint:

Ha ön nyilatkozik az ATV-ben, akkor ezzel az erővel azt is mondhatnánk, hogy a Fidesz médiájában nyilatkozik...”

 

Erre MZP azt mondta:

Igen, így van!”

 

 

De természetesen sikerült újfent megerősíteni azon zseniális észrevételét is Márki-Zaynak, hogy az Orbán-korszak rosszabb lenne, mint a Horthy- vagy Kádár- korszak volt, de legalább eljutott odáig, hogy Szálasit és Rákosit nem keverte bele ebbe az alternatív történelem mesélésbe.

Kicsit összegezve a választások óta eltelt időszakot, Márki-Zay Péter kommunikációja egy szemernyit sem javult, sőt még mindig képes a világot meglepni új és zseniális gondolataival.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére