Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay stílusban szapulják a baloldaliak a vidéki Fidesz-szavazókat

Kovács Nikol

2022.04.07. 11:20

Mert a „pösti” baloldali értelmiségiek tökéletesek...!

 

Kettészakadt az ország sivalkodó baloldaliakra és örvendő Fideszesekre. Kettészakadt az ország Budapestre és vidékre.

Budapest gyalázza vidéket. A vidék – s számos józan gondolkodású ember – értetlenül áll az éles kritika előtt.

A „pöstiek” előítéletesek, megy a body shaming és a gúnyolódás, más lenézése. A „pöstiek” el sem tudják képzelni, hogy milyen a kemény fizikai munka kint a mezőn, az erdőben vagy a tanyán.

Szóval az összes idős és fiatal, vidéki és Budapesti, keményen és becsületesen dolgozó ember nevében kikérem magamnak, amit a baloldali emberek gondolnak rólunk, Fidesz-szavazókról.

Több ellenzéki szavazatszámláló beszámolója is olvasható a népszerű közösségi oldalon. Értelmiséginek, diplomásnak, kiemelkedő intellektuálissal rendelkező egyénnek vallják magukat, de minden gond nélkül gyalázkodnak az időseken, a vidéki embereken. Azokon, akik a nap 24 órájában azon dolgoznak, hogy a „pösti” magyar terméket vehessen és ehessen. Gyűlölet tárgya minden fideszes vagy fideszesnek vélt szavazó.

 

„Ki nem mondta, hogy Fideszes, de a viselkedése erre utalt” – írta valaki név nélkül a Facebookon. (A beszámolókat a csoport adminisztrátorának küldik, s ő teszi nyilvánossá az író teljes anonimitását megőrizve.)

Joggal merül fel a kérdés: hogy viselkedik az, aki fideszes?

A 4-es–6-oson mindenki ugyanolyannak tűnik.

 

A neve elhallgatását kérő, SZSZB-ben működő baloldali értelmiségi annyira magasan érzi az IQ-ját, hogy szemrebbenés nélkül „funkcionális analfabétának” nevezi az időseket. (Persze név nélkül könnyű arcoskodni.)

Egy másik Stockholm-szindrómásnak titulálja a vidékieket.

Valaki beszámolójában így jellemez: „Az SZSZB tagok és a választók is mind fizikailag leharcoltak, a valós koruknál, ami mindenki esetében kiderült a személyi számból, kb. 10–15 évvel idősebbnek néztek ki. Vagy nagyon túlsúlyosak voltak vagy iszonyatosan ráncosak, esetenként kelésekkel a bőrükön, erősen hiányos fogakkal”.

Hozzáteszi: „A névjegyzéket kezelő tag nem ismerte az ábécét, a névjegyzéket mindig elölről kezdte böngészni amikor jött egy új szavazó.”

Őszintén szólva, már csak az aberrált, „trágyával etetett, sötétben tartott gombák” jelző hiányzik a felsorolásból.

 

 

Megállapítható tehát, hogy ugyan a választási győzelemre Márki-Zay Péter és koalíciója képtelen, de híveik maximálisan nyitottak a „kapitányi” stílusra.

Szerintem senki ne csodálkozzon azon, hogy az ötödik Orbán-kormány van megalakulóban!

Jóérzésű ember nem tűri a tiszteletlen megnyilvánulásokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére