Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay stílusban szapulják a baloldaliak a vidéki Fidesz-szavazókat

Kovács Nikol

2022.04.07. 11:20

Mert a „pösti” baloldali értelmiségiek tökéletesek...!

 

Kettészakadt az ország sivalkodó baloldaliakra és örvendő Fideszesekre. Kettészakadt az ország Budapestre és vidékre.

Budapest gyalázza vidéket. A vidék – s számos józan gondolkodású ember – értetlenül áll az éles kritika előtt.

A „pöstiek” előítéletesek, megy a body shaming és a gúnyolódás, más lenézése. A „pöstiek” el sem tudják képzelni, hogy milyen a kemény fizikai munka kint a mezőn, az erdőben vagy a tanyán.

Szóval az összes idős és fiatal, vidéki és Budapesti, keményen és becsületesen dolgozó ember nevében kikérem magamnak, amit a baloldali emberek gondolnak rólunk, Fidesz-szavazókról.

Több ellenzéki szavazatszámláló beszámolója is olvasható a népszerű közösségi oldalon. Értelmiséginek, diplomásnak, kiemelkedő intellektuálissal rendelkező egyénnek vallják magukat, de minden gond nélkül gyalázkodnak az időseken, a vidéki embereken. Azokon, akik a nap 24 órájában azon dolgoznak, hogy a „pösti” magyar terméket vehessen és ehessen. Gyűlölet tárgya minden fideszes vagy fideszesnek vélt szavazó.

 

„Ki nem mondta, hogy Fideszes, de a viselkedése erre utalt” – írta valaki név nélkül a Facebookon. (A beszámolókat a csoport adminisztrátorának küldik, s ő teszi nyilvánossá az író teljes anonimitását megőrizve.)

Joggal merül fel a kérdés: hogy viselkedik az, aki fideszes?

A 4-es–6-oson mindenki ugyanolyannak tűnik.

 

A neve elhallgatását kérő, SZSZB-ben működő baloldali értelmiségi annyira magasan érzi az IQ-ját, hogy szemrebbenés nélkül „funkcionális analfabétának” nevezi az időseket. (Persze név nélkül könnyű arcoskodni.)

Egy másik Stockholm-szindrómásnak titulálja a vidékieket.

Valaki beszámolójában így jellemez: „Az SZSZB tagok és a választók is mind fizikailag leharcoltak, a valós koruknál, ami mindenki esetében kiderült a személyi számból, kb. 10–15 évvel idősebbnek néztek ki. Vagy nagyon túlsúlyosak voltak vagy iszonyatosan ráncosak, esetenként kelésekkel a bőrükön, erősen hiányos fogakkal”.

Hozzáteszi: „A névjegyzéket kezelő tag nem ismerte az ábécét, a névjegyzéket mindig elölről kezdte böngészni amikor jött egy új szavazó.”

Őszintén szólva, már csak az aberrált, „trágyával etetett, sötétben tartott gombák” jelző hiányzik a felsorolásból.

 

 

Megállapítható tehát, hogy ugyan a választási győzelemre Márki-Zay Péter és koalíciója képtelen, de híveik maximálisan nyitottak a „kapitányi” stílusra.

Szerintem senki ne csodálkozzon azon, hogy az ötödik Orbán-kormány van megalakulóban!

Jóérzésű ember nem tűri a tiszteletlen megnyilvánulásokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére