Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zaynak még fasisztáznia is szabad, csakhogy leválthassák Orbánt

Horváth K. József

2022.02.15. 15:20

Több napja már, hogy Márki-Zay büszkén jelentette ki, hogy a szivárványkoalíció a kommunistákat és a fasisztákat külön-külön képviseli. Ez az a gigabotrányos kijelentés, amelynek elhangzása pillanatában már sehol Európában nem maradhatott volna hivatalában annak kimondója.

 

A kijelentés gazdája másodpercek tört része alatt tűnt volna el a politikai süllyesztőben úgy, hogy többé a színét sem látta volna a világ. Aki ugyanis nyíltan a világ kegyetlen gyilkosait képviselő fasiszták és kommunisták zászlóját lobogtatja, annak nincs helye az européer politikai szalonokban.

Tegyük hozzá gyorsan és szomorúan, hogy csak elvileg.

Márki-Zay ugyanis Gyurcsány miniszterelnök-jelöltje, akivel a baloldal arra készül, hogy leváltsa Orbán Viktort. Ez pedig olyan körülmény, amellyel Brüsszel teljes támogatását maguk mögött tudhatják. Azét a művelt Nyugatét, amely számunkra a 45 éves szovjet megszállás alatt példaként szolgált demokráciából, emberi jogokból, ahova mindig is tartozni szerettünk volna. Most, hogy ott vagyunk, kiderül, hogy megint egy birodalom jön velünk szemben, a nemzetközi nagytőke által irányított globalista birodalom. Éppen azért, mert Brüsszelben nem szeretik, ha a nemzeti identitásukat végre visszanyert országok ragaszkodnak függetlenségükhöz, szabadságukhoz, nemzetállami létükhöz, melyeket egyébként a csatlakozási szerződések garantálnak minden tagállamnak. S amelyet lopakodó módosításokkal Brüsszel mindenáron felül szeretne írni. Merthogy nagyon nem tetszik nekik, hogy a magyar testtartás szembemegy az Unióéval: nem hajlandó a migránsokkal vegyes társadalmat kialakítani az ország területén, illetve arra sem, hogy az LMBTQ-lobby érdekeinek megfelelően hagyja Soros katonáit, civil szervezeteit, NGO-it nekirontani a magyar családoknak, veszélyeztetve a magyar társadalom önfenntartó képességét.

Az meg külön dühítő számukra, hogy az Orbán vezette nemzetállami politika rendkívül sikeres, s a magyarok milliói választásról választásra fejezik ki töretlen támogatásukat mellette. Egyre hatékonyabban teljesítik az olimpiai jelmondatot. Annak ellenére, hogy a gyurcsányisták egyáltalán nem akarják, hogy „gyorsabban, magasabbra, bátrabban” haladjon az ország. Jól meg is fúrták a Budapesten rendezendő olimpiát, átpasszolva a lehetőséget a vérliberális Párizsnak.

Nyilvánvaló tehát, hogy Orbán Viktor – egyre nagyobb számú uniós szövetségeseivel karöltve – tüske a körmük alatt, s mindenáron meg akarnak szabadulni tőle. Pechükre azonban éppen azzal nem tudnak mit kezdeni, amire évtizedeken át olyan büszkék voltak. Ez pedig a demokrácia. Méghozzá a jelző nélküli demokrácia, amelynek népi formáját Kádár idején már volt szerencsénk megtapasztalni – ahogy évről évre egyre jobban érezzük a brüsszeli liberális demokrácia diktatúrába hajló nyomásgyakorlását is. Az őszinte párbeszéd a magyar emberekkel, s olyan politika képviselete, amely számukra a lehető legmegfelelőbb. Ami gyarapodáshoz, létbiztonsághoz, tervezhető jövőképhez, családi boldogsághoz vezet. Egyszóval ahhoz, amire egy normális ember vágyik.

Ez azonban nagyon nem tetszik a globális hatalomban. Nyilván attól tartanak, hogy Orbán példája ragadós, s más nemzetek számára is példát jelenthet. A Századvég nemzetközi felmérése szerint ez nagyon is igaz, mert az Unió tagállamaiban az irányító politikai elit egyáltalán nem képviseli az emberek többségének akaratát. Őket ugyanolyan nemzeti érzések motiválják, mint az Orbánt támogató magyarokat. A liberális demokrácia azonban a médián, a látszólag többféle, de mégis egy irányba mutató liberális píszí politikán keresztül elfojtja a szándékaikat. Ilyet rendszert akarnak Magyarországon is megvalósítani.

Ezért mondta azt Márki-Zay Péter Londonban, az ellenzék győzelme főnyeremény lenne Brüsszel számára.

Ehhez kellenek a gyurcsányisták, akiknek Orbán megdöntése reményében azt is elnézték, hogy befogadták soraikba a náci, antiszemita jelszavakat hangoztató Jobbikot. S most elnézik azt is, hogy Márki-Zay a kommunisták és a fasiszták képviseletéről képes beszélni egy választási fórumon. S még véletlenül sem mondják azt neki, hogy Péter, eddig, és ne tovább, azonnal lépj le a politika porondjáról.

Gyurcsány az inkriminált nyilatkozat óta nem szól egy kukkot sem, fővárosi szárnysegédje, Gy. Németh Erzsébet pedig nem győzi mentegetni az ATV-ben Márki-Zay Pétert vállalhatatlan, eddig a magyar demokráciában még soha el nem hangzott súlyosságú kijelentése miatt. Így: „nem védve őt, de aki nagyon sokat szerepel a mikrofon előtt, előfordul, hogy az ember nem azt mondja, amit igazán akar.”

Nyilván azért ilyen elnézőek vele, mert rajta keresztül akar visszajönni a hatalomba Gyurcsány és Bajnai – korábban a Szovjetuniónak, most pedig Brüsszelnek csaholó, lógó nyelvű kiszolgálói.

Nem adhatjuk oda nekik nehezen megszerzett biztonságunkat, függetlenségünket. Nem engedhetjük, hogy megint az orrunknál fogva vezessenek, mint anno a népi demokráciában. Ismerjük őket, mint a rosszpénzt!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére