Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mégsem zárul happy enddel az elgáncsolt menekült élete

888.hu

2016.01.01. 20:33

Nem hozhatja Spanyolországba családját Oszama Abdul Mohszen, a Röszkénél elgáncsolt fociedzõ.

Oszama Abdul Mohszen, szíriai fociedző szeptemberben világhírűvé vált, azonban nem sportteljesítménye miatt. A szíriából érkező migránst ugyanis egy magyar operatőrnő, László Petra, úgy tűnt, el akarta gáncsolni, hogy az gyermekével a kezében ne tudjon elmenekülni a hatóságok elől.

Hogy mi történt pontosan, az azóta sem derült ki. Az operatőrnek mindenesetre derékba tört a karrierje, a férfi viszont úgy tűnt, profitált is a balszerencséjéből. Egy spanyol focicsapatban edzői állást kapott, de ennek ellenére nem tudott megbocsátani a magyar médiásnak, és be is akarta őt perelni.

Most azonban úgy tűnik, fordult a kocka, mert német lapértesülések szerint a spanyol hatóságok nem engedik, hogy Törökországból Spanyolországba költöztesse feleségét, és másik két gyermekét, hogy újra együtt élhessen a család.

A hatóságok korábban még azt ígérték, hogy Mohszen esetében esetében különös gyorsasággal járnak el, de úgy tűnik, ehhez a migráns segítőkészségére is támaszkodtak volna. Mohszen azonban arról panaszkodott a német sajtónak, hogy rengeteg dokumentumot be kell most nyújtania a spanyol hatóságokhoz, hogy családját az országba vihesse, azonban ezeket a papírokat nem tudja megszerezni.

Ezért a hatóságok úgy döntöttek, a röszkei eséséről elhíresült férfi nem telepítheti Spanyolországba családját. Munkahelye, a Cenafe edzőakadémia kárpótlásul befizette egy törökországi utazásra, hogy legalább pár napot a családjával tölthessen.

(Mandiner, Tagesspiegel)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére