Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvan a tökéletes megfejtés arra, miért a Fidesz nyert Győrben

Pörge Béla

2020.01.27. 08:45

Nyilván nem azért, mert ezt akarta a szavazók többsége, és nem is azért, mert a győriek nagyobb része a Fidesz jelöltjét tartotta alkalmasabbnak.

Mint ismert, Dézsi Csaba András fölényesen nyert a győri polgármester-választáson. A Fidesz jelöltje a szavazatok 56,14 százalékát szerezte meg, míg az MSZP-DK-Momentum-Jobbik-LMP támogatású Pollreisz Balázs a voksok 39 százalékát kapta.

Az eredményt már most sokan sokféleképpen magyarázták, és valószínűleg erről fog szólni a hét eleje a magyar politikai életben. Feleslegesen, mert a Facebookon a HVG oldala alatt már hétfőn reggel megfejtette a Fidesz sikerének titkát egy „szakértő”. Visszatérő elem ilyenkor a vesztes oldalon, hogy biztos csalt a győztes, vagy éppen az egész város lehülyézése azért, mert nem az emberünknek tetsző jelölt nyert. Ezek megszokott dolgok már, sem bosszankodni, sem szánni, sem nevetni nem tudok már ezeken, viszont ezúttal egy igazi gyöngyszemre bukkantam:

Igen, mesterünk szerint Győrben az emberek többsége heti hatvan órát dolgozik, azaz hétfőtől szombatig napi 10 órán át húzza az igát. Nyilván erre lehetőséget biztosít A munka törvénykönyve, és természetes, hogy Magyarország egyik leggazdagabb városában a szavazásra jogosultak 57,75 százaléka (ennyien nem mentek el szavazni), azaz 58 686 ember heti hatvan órát dolgozik.

Most már mindent értek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére