Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mennyi lélegeztetõgépet lehet venni Obama 2015-ös családi vakációjának árából?

Nagy Gábor

2016.12.06. 23:38

Kiderült, mennyibe került a leköszönõ amerikai elnök tavalyi nyaralása. A bûvös szám a cikkben olvasható.

A Judicial Watch nyilvánosságra hozta azokat a dokumentumokat, melyek azt tartalmazzák, hogy Barack Obama mennyi közpénzt költött 2015-ös hawaii vakációjára.

A dokumentumokból, illetve az intézet számításaiból ez az összeg elérhette a 4,8 millió dollárt – átszámítva csaknem 1,5 milliárd forintot.

A "kis vakáció" állítólag azért került ilyen sokba, mert elnöki géppel utazott az Obama-család, valamint a biztonsági személyzetnek is rengeteg szobát kellett foglalni. Ráadásul a személyzet már egy héttel az Obama-család érkezése előtt a helyszínre látogatott, tehát jóval több éjszakáért kellett fizetni, mint amennyit az elnöki család Hawaiion tartózkodott. Mindemellett a szigeten való utazgatás sem volt olcsó, hisz az elnöki stábnak több száz autót kellett bérelni.

Kritikusok szerint azonban teljesen felesleges volt a felhajtás, ekkora biztonsági kockázatot egyetlen elnöki vakáció sem jelent, főleg nem Hawaiion.

Ez azonban még mind semmi. A Judicial Watch kiszámította, hogy Obama az elmúlt 8 évben 85 millió dollár, azaz 25 milliárd forint értékben utazgatott, amiből aztán tényleg rengeteg lélegeztetőgépet és inkubátort lehet vásárolni.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére