Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ne bízzuk bohócokra a fővárost!

888.hu

2019.09.19. 09:11

Budapest ugyanis nem cirkusz. Karácsony Gergely, Berki Krisztián és Puzsér Róbert viszont polgármesternek alkalmatlan bohócok.

A Fidelitas legújabb videójában bemutatja, miért nem szabad a három bohócra bízni a fővárost. Maguk az ellenzéki politikusok is elmondják egymásról, hogy alkalmatlanok Budapest vezetésére. A videóban Puzsér Róbert és Gyurcsány Ferenc maga fejti ki, miért is alkalmatlan az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje.

Már az ellenzék is látja, hogy Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje alkalmatlan

– közölte a Fidelitas csütörtökön az MTI-vel.

Puzsér Róbert a Fidelitas Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondja: „Karácsony Gergely hazudik, és onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája.” Gyurcsány Ferenc pedig úgy vélekedik, hogy Karácsony Gergely elvesztette a támogatást az utóbbi hónapokban. Kitért arra is: Puzsér Róbert nem egy könnyen kezelhető ember, és Karácsony Gergely nem bírt vele. „Ez nem jó, nem hiszünk abban, hogy győzni fog” – tette hozzá.

A közlemény szerint a Budapest nem cirkusz! című plakátkampány is folytatódik, mert azt gondolják, hogy „a főváros sokkal többet érdemel annál, mint hogy Karácsony Gergelyre, Puzsér Róbertre vagy Berki Krisztiánra bízzuk.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére