Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Néhány liberális már akasztana

Pörge Béla

2017.04.15. 15:31

A "függetlenobjektív" médiumok egyik élharcosásnak, a 24.hu-nak két munkatársa már akasztásokat vizionál pusztán azért, mert nem mindenki tartja az istenének Gulyás Mártont.

Az ügy rövid előzményét valószínűleg mindenki ismeri. A Soros-egyetemért folytatott eszeveszett hisztizés és tüntizés közepette Gulyás Márton festékkel rongálta meg a Sándor-palotát, amiért 300 óra közmunkát kapott. Ez ugye rendőrállam és rendőrterror, főleg úgy, hogy festékből a rendőrökre is jutott.

Gulyásból természetesen azonnal hős lett, persze ő nem is akart mást, csak egy kis figyelmet, ahogyan erről már írtunk. Ugyanebben a cikkben utaltunk arra is, hogy "szabadulása" után az egyik első dolga az volt, hogy a planetromeo.com-ra (korábban GayRomeo) is beköszönt, ami egy nemzetközi netes fórum, csevegő- és ismerkedőoldal meleg, biszexuális és transznemű férfiaknak. Ezt a Ripost merte megírni elsőként, így ők kerültek a liberálisok kereszttüzébe, akik egyébként rettenetesen felháborodtak azon, hogy ebből cikk született. Szomorú dolog a valóság.

Ahogyan a Spíler felhívja rá a figyelmet, a 24.hu két "újságírója" azonnal lámpavasért kiáltott, mintha csak 98 évvel ezelőtt járnánk.

A frusztrált, ellenvéleményeket nem tűrő, magukat az újságírás csúcsának tartó Kerner Zsolt és Medvegy Gábor a Facebookon nyilvánosan arról értekeztek, hogy Ómolnár Miklóst és Bayer Zsoltot fel kéne akasztani. Medvegy még mintegy pontként az "I" betűn elküldött többek között minket is a k888a anyánkba, amit ezúton is szeretnénk megköszönni, ilyen emberektől minden szidalom nagy öröm.

Egyébként a posztot azóta törölték, valószínűleg azért, mert megijedtek. Nem baj, ami az interneten történik, annak bizony nyoma marad, srácok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére