Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem mindenki vette jó néven az impeachment bukását

Békési Marcell

2020.02.06. 18:58

Twitter-válogatás a legviccesebb liberális kiégésekről rosszabb napokra.

Úgy tűnik végre pont került az impeachment eljárás végére, miután múlt hét pénteken a szenátus leszavazta újabb tanúk beidézését a tárgyalásra, a tegnapi nap során végleg elkaszálta az impeachment eljárást. A minden vád alól felmentett Donald Trump így tovább folytathatja elnöki tevékenységét.

Ez a végkimenetel persze előre látható volt volt, mi is megírtuk már október elején, sőt, feltehetőleg a demokraták is pontosan tudták előre az eredményt, de úgy tűnik, hogy a liberális szavazók egy jelentős része valóban meggyőződésesen hitt benne, hogy Donald Trumpot majd ilyen módon fogják leváltani,. Elég sokan veszették el ugyanis tegnap józan eszüket és kezdtek őrjöngésbe vagy csak üvöltötték bele sírva a webkamerába, hogy „Not My President!!”.

Az első rögtön a demokrata házelnök, Nancy Pelosi volt, aki egész eljárást megindította. A félidős választások után Trump Pelosinak rögtön békejobbot nyújtott, és közös együttműködésre szólította fel, azonban a házelnökasszony azonnal hitet tett az elnök leváltása mellett.

Pelosi ilyen módon az eljárás megindítójaként maradt szégyenben, közhivatala miatt viszont kénytelen volt Donald Trump évértékelő beszédét az elnök mögött állva végighallgatni. A beszéd végére úgy túnik elveszethette önuralmát, mert kidülledő szemekkel tépte szét dühében az elnök beszédét.

A következő videóban egy meglepően szimpatikus nyugodt fiatalembert látunk – nem mellesleg az Arizonai Egyetem egyik ifjú reménységét – aki torkaszakadtából üvölti többször is, hogy „VÁGD EL A TORKÁT!! ÖLD MEG A FASISZTÁT! IDD MEG A VÉRÉT!!”. Vagy valami hasonlót, nehéz kivenni az artikulálatlan üvöltésből.

A eljárás épülete előtt szintén egy seregnyi, jelmezbe öltözött, többé-kevésbé azonos ritmusban kommunistagyanús jelszavakat (fasizmus, Trump, felszabadítás, stb.) skandáló liberális tüntető téblábolt. Közben ütemesen lengették a Trónok Harcából is ismert „Shame!” kolompot.

És végül, de nem utolsó sorban egy fiatalember, aki az impeachment után valószínűleg akkor vesztette el a kevésbé stabil elmeállapotával folytatott csatát, mikor néhány ünneplő republikánust látott meg az utcán, mivel torkaszakadtából kezdett artikulálatlan fejhangú sikoltozásba.

A mese itt természetesen nem ér véget, ha szeretnél még hasonló videókat látni, írd be Twitter keresőjébe, hogy #TrumpDerangementSyndrome, hiszen a republikánus felhasználók folyamatosan töltik fel – az egyébként résen lévő Twitter-cenzorok ellenében – az újabb és újabb anyagot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére