Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Niedermüller Péter Magyarország meggazdagodását látja a migránsokban

888.hu

2021.03.12. 11:45

Beengedné és támogatná a migránsokat Niedermüller Péter DK-s polgármester. Újabb „Új Magyarország-terv”?

 

Nincs fontosabb dolga a járványhelyzetben Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármesternek, mint a migrációról értekezni a közösségi oldalán.

Az origo.hu szúrta ki, hogy a VII. kerület első, Gyurcsány második (és a társadalom talán utolsó) embere reagált Orbán Viktor miniszterelnök írására, amelyben az EPP-ből való kiválás utáni teendőkről írt:

A mi feladatunk is világos. Most az EPP nélkül kell felépíteni az európai demokratikus jobboldalt, amely otthont nyújt azoknak az európai polgároknak, akik nem akarnak migránsokat, nem akarnak multikulturalizmust, nem estek LMBTQ-őrületbe, védik Európa keresztény hagyományait, tisztelik a nemzetek szuverenitását, és nemzetüket nem a múltjuk, hanem a jövőjük részének tekintik.”

Erre böffentett most valami nagyon ellenzékit a gyurcsányista ATV-koptató, fehér emberektől rettegő. Ez nála azt jelenti, hogy teljesen szembemegy a kormány politikájával, a józan ész, a biológia és a biztonságpolitika alapvetéseivel.

Így fordulhatott elő, hogy közösségi oldalára vetette a következőket: „Mi pedig olyan Európát, olyan Magyarországot akarunk, amely befogadja és támogatja a menekülteket, amely a bevándorlásban nem veszélyt, hanem gazdagodást és lehetőséget lát, (...) amely nem bélyegez meg senkit, és elismeri mindenkinek a jogát a szerelemhez és a családalapításhoz.

Értjük, ugye? Nem bélyegez meg senkit a fehér, keresztény férfiakat és nőket rémisztő képződményeknek nevező neandervölgyi DK-s.
Pont ahogy a kerítést sem akarják lebontani...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére