Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Õk az elmúlt évek legbénább bûnözõi

888.hu

2016.02.20. 11:58

Íme nyolc igazi balek, akik mindent megtettek, hogy a bûnügyi nyilvántartásba és a vicclapokba is bekerüljenek.

Tökéletes bűntény nincs, ezt Columbo hadnagy is minden részben elmondta. De törekedni azért illene rá, hogy ne bukjon le néhány percen belül az elkövető, ellentétben azzal a 8 béna bűnözővel, akik eleve bukásra voltak ítélve:

1. A kanapén elalvó betörő

Épp egyik áldozata házában dolgozott az a férfi, aki az előző éjszaka elég keményen berúgott, ezért úgy gondolta, kicsit lepihen. A vége az lett, hogy még akkor is békésen szunyókált, amikor a lakók hazaértek és kihívták a rendőrséget.

2. A WC-pumpás bankrabló

Talán nem meglepő, hogy elkapták az a szerencsétlen férfit, aki egy WC-pumpával felfegyverkezve lépett be egy New York-i bankba. Sőt, igazából három bankot is szeretett volna kirabolni. Valószínűleg senki sem sérült meg, legfeljebb a szakma megítélése.

3. A bizonyítékot lenyelő drogkereskedő

Valahol természetes, hogy a bűnöző megpróbál megszabadulni a terhelő bizonyítékoktól. De az már nehezen érthető, mi visz rá valakit, hogy a rendőrök által elé rakott zsák heroint úgy, ahogy van felkapja és lenyelje. Egy biztos: másnap nehéz szülés lehetett.

4. A rossz fegyvert választó rabló

Egy srác baseballütővel indult el kirabolni egy boltot. Egy fegyverboltot.

5. A dicsekvő bűnöző-blogger

Elrabolt egy kocsit és kirabolt egy bankot az a 19 éves lány, aki utána úgy gondolta, jó ötlet lesz eldicsekedni vele a neten. Csinált is rögtön egy YouTube-videót:

6. A szándékát bejelentő betörő

Minden jó bűntényt meg kell tervezni. Az a férfi sem akarta a véletlenre bízni a dolgokat, aki mielőtt elindult volna kirabolni egy boltot, odatelefonált, hogy mennyi pénz van a kasszában. Talán jobban járt volna, ha nem gondolja túl a dolgot.

7. Az áldozatát Facebookon bejelölő tolvaj

A sztori egyszerű: valaki ellopta egy nő telefonját, aztán ugyanarról a készülékről bejelölte őt Facebookon, végül a rendőrök a telefont bemérve azonnal meg is találták. Ide vezet a jó szándék, pedig ő csak barátkozni akart...

8. A rossz járművet választó rabló

Filmekben is szoktuk hallani, hogy kulcsfontosságú egy rablásnál a menekülésre használt jármű kiválasztása. Nem sokat nézhette a tévét az a három szerencsétlen bűnöző, akik egy szamáron akartak elmenekülni az olajból, rizsből, tonhalból és rumból álló zsákmányukkal. A csacsi persze nem akart bűnrészessé válni, ezért hangosan tiltakozott, amit a rendőrök is meghallottak.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére