Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán az uniós milliárdokról: „Én egy fillért nem látok ebből!”

HKJ

2020.04.03. 13:00

Az álom és a valóság kettősségének pénteki ékkövei.

Az álom helyére írhattunk volna valami sokkal nyersebb kifejezést is az igazmondás témaköréből, de ezt most hagyjuk. Fontosabb a lényegre koncentrálni.

Míg Dobrev Klárának az „álom” a lényeg, addig Orbán Viktornak a valóság. A magyarok élete, egészsége, jövője, biztonsága.

Míg Dobrev Klára DK-s EP-képviselő ezt közölte a Facebookon:

„Európa nem hagy cserben! Eddig sosem látott, 100 milliárd euró értékű munkahelyvédelmi csomagra tettek javaslatot. Kérjük a kormányt, hogy támogassa ezt!”

Addig Orbán Viktor a ma reggeli rádiós interjújában ezt mondta:

„Mindenki beszél – ellenzéki térfélen különösen – valami európai uniós pénzekről. Én egy fillért nem látok ebből. Ezek tényszerűen nem igaz állítások. Ingyenpénz sosincs. Pénzt lehet osztogatni, de minden pénzt előbb vagy utóbb meg kell termelni. Ha először osztottad szét, akkor utána kell megdolgozni érte. De olyan, hogy ajándékként, munka nélkül, erőfeszítés nélkül pénzhez juthasson egy közösség és csak úgy szétoszthassa, olyat még a világ nem látott. Hitelből lehet, de akkor a végén te fogod a hitel árát megfizetni, és az mindig sokkal többe kerül, mintha dolgoztál volna. Ez a szabály, amit az életemben megtanultam.”

Tessék választani!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére