Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Össztűz alatt a jogászprofesszor, mert szerinte férfiból nem lehet nőt csinálni

888.hu

2021.06.30. 18:00

Bizarr és felháborító levelet kapott Rosa Freedman. A readingi egyetem feminista jogászprofesszorának kemény hangon vetette a szemére Alex Wareham egyetemi hallgató, hogy a transznemű közösség számára elfogadhatatlan és problémás nézeteket terjeszt. A jövőben pedig alaposan válogassa meg a szavait, mielőtt papírra vetné gondolatait.

 

A levélíró szerint komoly bűnök terhelik Rosa Freedman lelkét. A professzor genderpolitikával kapcsolatos nézetei „problematikusak”, és ami még ennél is elborzasztóbb, nem hiszi, hogy a férfiak műtéttel nővé válhatnak – és fordítva –, valamint számtalan kérdőjel merült fel benne a „transzneműek politikai szerepvállalásával” kapcsolatban, akik a hozzá hasonlók véleményétől akarják megóvni közösségüket.

A jogásznő nyilvánosságra hozta a levélíró Alex Wareham nevét, és zaklatással, megfélemlítéssel vádolta az ifjú transzjogvédő aktivistát. „Figyeli minden lépésemet, de most már elég, majd rájön, hogy jobban tette volna, ha csendben marad” – replikázott Freedman.

A zsidó származású feminista arra is panaszkodott, hogy antiszemita üzeneteket kapott transzaktivistáktól, mert ostobaságnak tartja, hogy transzneműek is használhatják a női mosdókat.

Azoknak is üzent, akik szerint nem kellett volna nyilvánosságra hozni az egyetemista nevét. „Felnőtt ember, felelősséget kell vállalnia tetteiért, megpróbált megfélemlíteni a munkahelyemen.” Miss Freedman a Daily Mail Online-nak elmondta, hogy Twitter-fiókját azóta lezárták, míg az üzenetét a közösségi média óriása eltüntette, mert „állítólag” megsértette a szabályait.

Miss Freedmant tavaly is megtámadták „genderileg” helytelen, transzfób nézetei miatt, amikor meghívták az essexi egyetemre előadást tartani. Az egyetem visszavonta a meghívást transzfób megnyilvánulásai miatt. Később azonban kiderítették, hogy a visszavonás sértette a véleménynyilvánítás szabadságához való jogát. Az essexi egyetemet elítélő jelentésből kiderült, hogy az intézmény Miss Freedmant és Jo Phoenixet, az egyetem kriminológiai professzorát megbélyegezte, és helyt adott a „tömegek panaszának”, amit azonban „csőcselék által alakított légkörnek” neveztek. Mindkét professzor lecsapott az essexi „félelem kultúrájára”, és azt követelte, hogy az egyetem legalább 100 000 fontot adományozzon egy női karitatív szervezetnek, vagy rúgja ki a bántalmazásukban részt vevőket.

Nagyon szomorúak vagyunk. 18 hónapig tartott kivizsgálni, hogy mi történt velünk, ideértve az egyikünk elleni erőszakos fenyegetést, a másikat pedig holokauszttagadónak nevezzük. Örülünk a bocsánatkérésnek... de szeretnénk látni... fegyelmezett diákokat és a felelős munkatársakat.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére