Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Publik Ligája: az első mérkőzésnek vége

888.hu

2019.08.06. 16:26

Elkezdődtek a jobboldali publicisták összecsapásai, mutatjuk az első mérkőzés eredményét!

A Publik Ligája első fordulójának első meccsében Bencsik Gábor, a Demokrata munkatársa került szembe a 888 újságírójával, Horváth József Györggyel.

A publikat olvastátok, kialakítottátok véleményeiteket, és szavaztatok. 16:15-kor leállt a szavazás, amelynek eredménye alapján

Bencsik Gábor a továbbjutó.

Összesen 1846-an szavaztatok, Bencsik Gábor írása 51 százalékot szerzett, míg Horváth József György publicisztikája 49 százalékot.

Az első mérkőzés tehát szoros eredménnyel zárult, de már zajlik is a következő, ahol a Demokratába és a 888-ra egyaránt publikáló Pozsonyi Ádám és Őry Mariann, a Magyar Hírlap munkatársának írásait vethetitek össze. Erre a szavazásra is 24 óra áll rendelkezésetekre, azaz szerda 12:15-ig adhatjátok le voksotokat. Hajrá!

Publik Ligája: Őry vs. Pozsonyi

Őry Mariann (Magyar Hírlap) Hullarablók Lassan négy éve annak, hogy a hároméves Alan Kurdit holtan sodorta partra a tenger. A kisfiú fotója bejárta a világot, ugyanaz a rettenetes látvány tárult elénk minden sajtótermékből, talpra ugrott a média, a politikusok, mindent megtudtunk az életéről, a családjáról, a sorsáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére