Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sárosdi Lilla túltolta a biciklit

888.hu

2017.11.10. 14:28

Schilling Árpád felesége (született Sárosdi Lilla) könnyfakasztó történetével addig pörgött, míg el nem jutott a klasszikus eszdéeszes érvrendszerhez, amely a következõképpen foglalható össze: mindenki náci, fasiszta, aki nem ért egyet velük.

Sárosdi Lilla a 168 Órának az alábbi kijelentést tette:

A kormánypárti sajtó mocskos módon használta ki a helyzetet, amit mélyen megvetek. Zsidózásra használni föl a zaklatási ügyek feltárását, ordas aljasság. Nem mondom ki, mit kívánok nekik.”

Ép ésszel fel nem fogható, hogy miként tolhatja valaki ennyire túl a biciklit, de mindegy is. Ezzel az izzadságszagú, az eszdéesztől ellopott érvrendszerrel igazából a zsidóságnak árt a legtöbbet. Amellett, hogy felesleges indulatokat kelt Sárosdi Lilla, a kijelentésével teljesen összemossa a zsidóságot egy szexuális ragadozóval.

Na, de kik zsidózták Marton Lászlót és a szexuális ragadozókat?

Sárosdi Lilla és az amúgy kirekesztő és megbélyegző közössége meg fog lepődni, de Marton Lászlót az általuk oly nagyra tartott Hír TV egyik munkatársa, mondhatjuk úgy is, hogy az egyik arca: Puzsér Róbert zsidózta. Érdemes megnézni ezt a rövid kis felvételt:

(Részlet: Emlékezés '56-ra és a módszeres falloszrombolás (#MeToo) | 2017.10.23.)

Lehet Puzsérral egyet nem érteni, lehet őt cáfolni, elítélni, de ő legalább nem annyira aljas,  mint Sárosdi Lilla a hamis vádjaival.

Végre egy platformra kerül a Magyar Narancs és a Kuruc.info

A 888 megpróbálta megfejteni a Sárosdi balliba tekervényes gondolatmenetét, ezért utánajártunk, hogy Puzséron túl kik is zsidózták Martont. Egészen elképesztő eredményre jutottunk.

Amikor beírtuk a gugölbe a "Marton László" és "zsidó" kulcsszavakat, akkor meglepő találatokat adott ki a kereső.

Nem lehet véletlen, hogy a Magyar Narancs és a Fedor blog mellett Kuruc.infós találatokat dobott ki a kereső. A baloldali lelkeket ápoló Magyar Narancsban "nem kellene zsidó faszt szopnia" kontextusban találjuk meg az egyik kommentben, míg a szintén baloldali kötődésű Fedor blogon a "zsidó leszbikus szereposztó dívány" -ról értekeznek. Szintén egy kommentben.

A Sárosdi által kormánypártinak tartott médiumok egyikében sem találtam ehhez foghatót. Kár lenne tagadni, Schilling Árpádné most melléfogott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére