Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sokba kerülhet Simicska fiának a hozzá nem értése

Sümeghi Lóránt

2016.10.15. 21:58

Feltételezések szerint amióta Simicska fia irányítja a cégbirodalmat, azóta sorra dõlnek meg a negatív rekordok.

A Ripost értesülései szerint leépítés leépítést követ a Simicska médiabirodalomban, amelyet a Jobbikkal folyamatosan egyeztető, sőt a jelek szerint immár szövetségre lépett oligarcha 24 éves fia, Simicska  Ádám Lajos irányít. A Ripost szerint nagy vehemenciával, de sikertelenül.

Valószínűleg ennek tudható be, hogy egyre-másra küldik el a komolyabb múlttal rendelkező szakembereket, legutóbb példádul Jakab Viktort, a hirtv.hu vezető szerkesztőjét tették az utcára, aki 2002 óta, azaz immáron 14 éve töltötte be a pozíciót. Õ egyébként a HírTV online-os feladatai mellett a Magyar Nemzetnek is dolgozott, ugyancsak vezető szerkesztőként - írja a Ripost.

A bulvárlap szerint kifelé ésszerűsítésről beszélnek, de a még meglévő munkatársak inkább valamiféle pánikreakciót látnak mindebben, és suttogva a Simicska-fiú hozzá nem értéséről, kapkodó, hiperaktív lépéseiről számolnak be, továbbá arról, hogy a trónörökös csak az apjával hajlandó lényegi kérdésekben egyeztetni.

A Ripost szerint a Magyar Nemzet példányszáma már negyedévvel korábban 20 ezer alá esett, hozzávetőleg a fele a néhány napja gazdaságossági okokra hivatkozva bezárt Népszabadságnak. A cégnél, a munkatársak, igaz csak maguk között, elsősorban a 24 éves Simicska-trónörökös hozzá nem értését, monarchikus alapon történt kinevezését, koncepciótlanságát, a szakmai tapasztalatok teljes hiányát látják a legfőbb oknak és további nagy létszámú leépítésektől tartanak.

(Ripost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére