Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szerintetek mennyit érnek Berki Krisztián karórái?

Tóth Dalma

2016.05.10. 16:58

Utánanéztünk mennyibe kerülhetnek Berki Krisztián karórái.

A volt Fradi-vezér azt mondta, hogy karóráival fizetné ki a NAV-nak a tartozását, ha lenne. Hozzátette, hogy reméli az adóhatóság majd vissza tud adni a karóra árából. Ezen felbuzdulva utánanéztünk, hogy mennyit érhetnek a celeb órái.

Berki Krisztián amikor a sikerről tartott előadást, elárulta, hogy szerinte a sikerhez hozzá tartozik a luxuskaróra és a drága autó.

Két órám van, ami tízmillió feletti, a többi az alatti."

- mondta Berki Krisztián még 2014-ben a TV2 egyik műsorában.

Nem tudjuk pontosan, hogy mennyi órája van és milyen értékben, de egy biztos: a celeb nem fukarkodik ha órákról van szó.

Berki egyik kedvence lehet a Rolex Submariner és a Rolex GMT Master II darabok. Az első típus 10 millió forint körül mozog a második viszont csak 2-3 millió forintba kerül. Egy bőrszíjas Rolex óra a Rolex Rolex Yachtmaster Rosegold Ceramic vagy egy Rolex Sky-Dweller White Gold 9-10 millió forintot kóstál. Az egyik legdrágább a Rolex Daytona Rainbow G/G típusú óra, ami valamivel több mint 24 millió forintba kerül. A többi luxus márka óráit már meg sem mertük nézni.

A karórákra egyébként műtárgyként és befektetésként is tekinthetünk, hiszen a top márkák értéke évente 5-10 százalékkal emelkedik. Egy jól karbantartott óra hosszú távon biztos befektetés lehet. Bár a celebkirály minden bizonnyal csak villogtatni akar.

Minden valószínűséggel Berki Krisztián óráit nem az Orczyn vette, de a következő videó segíthet felismeri a hamisított órákat:

s
A celeb képeihez néha életbölcsesség is jár. Igazi Paulo Coelho veszett el benne.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére