Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

TASZ: "jogállamban a Pride kordonmentes"

Bertha László

2017.07.08. 10:28

A Soros-szervezet szerint egy valódi jogállamban kordonok nélkül vonulhatnak az LMBTQ-közösség tagjai. Ideje tehát lemondanunk az Egyesült Államokról.

Ahogyan arról több ízben is beszámoltunk, a Budapest Pride szervezőinek nem tetszik a hatóságok döntése, hogy csak kordonok között lehet megrendezni a felvonulást – ami kizárólag az ő biztonságukat szolgálja. A szervezők emiatt azt is kilátásba helyezték, hogy szombaton kordonbontásba kezdenek, vagy alternatív útvonalat választanak a szexuális kisebbségek menetének.

A hülyevonatra természetesen a Soros György által támogatott TASZ nevezetű jogvédőszervezet is felkapaszkodott, sőt ennél tovább is mentek:

Jogállamban a Pride kordonmentes! […] Mélyen egyetértünk a szervezőkkel, és támogatjuk azt a törekvésüket, hogy nem hagyják jogaik csorbítását azzal a hamis indokkal igazolni, hogy a rendőrség őket védi meg.”

A TASZ szerint a rendőrség ezzel a lépéssel  elzárja, láthatatlanná teszi ezeket az embereket, így a menet kevesebb eséllyel tudja felhívni a figyelmet azokra a társadalmi problémákra, melyekkel a LMBTQ-közösség tagjai szembesülnek. A sorosista szervezet szerint ilyesmi tehát nem történhet meg egy jogállamban.

De mi itt a bökkenő?

Mindössze annyi, hogy ezen szörnyen egyszerű, primitív logikából az is következik, hogy jó néhány nyugati országot sem nevezhetünk jogállamnak, többek között az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és Ausztráliát sem. A TASZ „felkészült” csapata odáig ugyanis már nem jutott el, hogy megnézze, hol rendezik még kordonok mellett a sokak által deviánsnak tartott menetet. Lássunk egy-két példát a teljesség igénye nélkül:

Miami, Amerikai Egyesült Államok

London, Egyesült Királyság

Sydney, Ausztrália

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére