Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Titkos orosz dokumentumok!

2015.11.11. 21:08

Két orosz tévé véletlenül képeket mutatott egy nukleáris töltettel ellátott titkos orosz torpedórendszerről, amelynek kifejlesztése még zajlik. Nem vicc, még a a Kreml is megerősítette a több orosz médiumban is megjelent információt.

Valóban, a kamerák megörökítettek bizonyos titkos adatokat, ami miatt a felvételeket később el kellett távolítani a tévécsatornák honlapjairól"

– magyarázta az újságíróknak Dmitrij Peszkov, az orosz államfő hivatalának szóvivője.

 

Na, de hogyan is néz ki egy fejlesztés alatt álló titkos torpedórendszer? Hát így:

 

A tengeralattjáróról indítható torpedó, amelynek fejlesztését eddig titokban tartották, arra szolgálna, hogy radioaktív szennyezéssel borítson be hatalmas térségeket, hosszú időszakra alkalmatlanná téve azokat mindenfajta katonai, mezőgazdasági vagy más gazdasági tevékenységre.

Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a fegyveres erők fejlesztéséről tartott tanácskozásán bejelentette, hogy Oroszország olyan csapásmérő fegyverek kifejlesztésén és rendszerbe állításán dolgozik, amelyek képesek áthatolni bármilyen rakétavédelmi pajzson.

Még jó, hogy az orosz elnök szerdán egy másik tanácskozáson hangsúlyozta: Oroszország nem készül fegyverkezési versenybe bocsátkozni.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére