Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tüntetés: Dobrev képmutatása nem ismer határokat

Horváth K. József

2022.10.23. 13:55

Különös nap október 23. a baloldal szempontjából. A forradalom rendkívüliségét az támasztja alá – Gulyás Gergelyt idézve –, hogy „november negyedike emberei is október 23-án ünnepelnek”.

 

A kommunista elnyomás ellen robbant ki 66 évvel ezelőtt a forradalom, és a szabadságukat már visszaszerző magyarok ellen megint csak a kommunisták vezényeltek rendőrattakot 1956 ötvenedik évfordulóján, 16 éve.

Ezerszer bebizonyosodott, a kommunistáknak sohasem jó úgy, ahogy a magyar embereknek. Emiatt számos alkalommal el is zavarták őket a hatalomból vagy annak közeléből, de ők olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy újra meg újra megpróbáljanak oda visszasompolyogni. Még akkor is, ha ott nagyon nem kellenek.

A mai ünnepen éppen a pedagógusbérek miatti elégedetlenséget lovagolják meg, hogy az utcára vonuló szakmabeliek hóna alatt ők is közéjük somfordáljanak, hogy a kamerák lássák, hány embert képes mozgósítani a most éppen látszólag Dobrev vezette baloldal. De hogy mennyire gyenge lábakon áll társadalmi elfogadottságuk, azt jól mutatja, hogy még saját pártzászlóikat is otthon hagyják, nehogy a civil szervezők elzavarják őket a tüntetők közeléből.

A szemforgatásnak egyébként most sincs határa a Dobrev-kommandó magatartásában.

Senki nem vitatja ugyanis, hogy a pedagógusbéreket emelni kell.

 

A kormány komoly mértékű emeléseket jelentett be, aminek lépcsőzetes utalása azonnal megkezdhető, ha megkapjuk az Uniótól a Magyarországnak járó pénzeket. Azokat a forrásokat, amelyek megérkezését éppen azok a Dobrevék akadályozzák évek óta és következetesen, akik most verik az asztalt a béremelések hiánya miatt. Tehát nem elég, hogy a béremelés forrásának kiutalása ellen lobbiznak Brüsszelben, még képesek beállni a tiltakozók közé, hogy a saját politikai pecsenyéjüket ennek ellenére sütögessék. Igyekezve megetetni országgal-világgal, hogy van jelentékeny társadalmi támogatottságuk, ami nincs.

Dobrev napok óta agitál a Facebook-oldalán:
„Tudom, hogy vannak köztünk harcos ellenállók, akik készek és képesek a hangos tiltakozásra, vannak óvatosabbak, akik kicsit távolabbról figyelik az eseményeket, és vannak, akiket ma még megbénít a fortélyos félelem, pedig szemben állnak ezzel a kormánnyal. Nem kérdés, hogy én az első csoportba tartozom és tüntetni fogok a nemzeti ünnepen.”

 

Mi köze van a pedagógusbéreknek a kormányhoz, amely szintén meg akarja azokat emelni? Kit és miért bénít meg a fortélyos félelem? Aki betartja a törvényt és teljesíti pedagógusi kötelességét, ahogy eddig is tette évtizedeken keresztül anélkül, hogy a haja szála görbült volna, annak semmi félnivalója nincs. A bűnözők szoktak menekülni az igazságszolgáltatás elől, teljes joggal, nem a pedagógusok.

 

Az alattomos Dobrev azt szeretné, hogy azok is álljanak mögé a kormány ellen harcolni, akik egyáltalán nem állnak szemben Orbán Viktorral. Legfeljebb a környezetükben van néhány hangadó, aki megbélyegzi őket, ha ezt nem teszik meg.

Az kiabál legjobban, akinek a háza ég, szokták mondani.

Dobrev október 23-án jobban tenné, ha hallgatna. Akinek a nagyapja azt tette Nagy Imrével, amit tett, akinek a férje vért ontatott a pesti utcán, az jobban tenné, ha nem tüntetne a nemzeti ünnepen, hanem csöndben maradna. Ez csupán intelligencia kérdése.

Orbán Viktor egy éve ezt mondta ünnepi beszédében:
„Arra a napra emlékezünk, amikor nem azt kérdeztünk magunktól, hogy velünk van-e az Isten, hanem azt, hogy mi az Istennel vagyunk-e? Hatalmas erő költözött belénk, és megremegtek a kommunista uralom tartópillérei.”

Megremegtek, kedves Dobrev Klára, bizony meg. Kommunista uralomra Magyarországon már nem lehet politikát építeni. Ezt egyszer s mindenkorra tudomásul kéne venni végre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére