Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb bizonyíték: Gyurcsányék csalásra alapoznák hatalmukat

Horváth K. József

2022.01.11. 14:00

A déli határkerítésünkről most újabb álvitát provokált a baloldal. Arról, amely hat éve sikeresen szolgálja a magyarok biztonságát, illetve jelent követendő példát sok ország számára a migráció megakadályozására, Európa védelmére.

A balosok azt akarják bizonygatni, hogy ők bizony jó fiúk, s megtartanák a kerítést, csak a gaz Fidesz fogja rájuk, hogy lebontanák. Mindenki tudja, mi az igazság, csak a balosok hiszik el, hogy Gyurcsányék valóban kerítéspártiak. Holott nekik csak a szöveg fontos, hogy esetleg ezzel a kerítéspártiak táborából néhány vézna szavazatot elhódítsanak a hőn áhított hatalom megszerzése érdekében.

Látható: az ő hatalmuk forrása a csalás, a hazugság. Ha nem akarnák lebontani a kerítést, nem lenne vita, üres bizonygatás, hiszen a politikai élet mindkét oldala a magyarok érdekeit akarná szolgálni. De nem így van. A baloldalnak ez esze ágában sincs. Szerb Antal ezt így fogalmazza meg: „Az értelem világos és nincs hatalma másokon, mint a bölcseken. A csalás viszont értelmetlen és éppen ezért van hatalma a sokaságon.”

Kedves Sokaság! Az utóbbi napok nyilvános megszólalásai jól példázzák, Gyurcsány, Niedermüller és Varju hogyan kovácsol tőkét az értelmetlenségből, az elfogultságból.

A kétarcúságot Gyurcsány kezdte a minap a Facebookon: „A mi világunk ahhoz ragaszkodik, hogy az élet elsőbbséget élvez. Ez nem liberális hablaty, ez a humanista minimuma keresztényeknek, konzervatívoknak, agnosztikusoknak, baloldaliaknak és így tovább. Ebben a tárgyban a magyar kormány menekültpolitikája embertelen, elfogadhatatlan.”

Magyarán engedjünk be boldog-boldogtalant, nem baj ha nincs papírja, s kővel hajigálja a határőröket. Ez lenne baromi humánus. Ez a magyaroknak szóló félrevezetés, a kormány elleni gyűlöletduma.

Utána jön a Brüsszelnek szóló mézesmázos üzenet a „közös” életről a migránsokkal. Azokkal ugye, akiknek esze ágában sincs lemondani a kultúrájukról, beilleszkedni a keresztény világba. Nyugaton ugyanis csak erre van példa, meg vérontásra, terrorcselekményekre. Erre jön a Gyurcsány-negéd: „Aztán meg persze ott van, hogy van egy közös életünk. (…) Mások életének védelme és saját életmódunk védelme.

Ha megtanulunk erről szépen beszélni, ha össze tudjuk egyeztetni ezeket a megfontolásokat, ha megértjük, hogy mikor melyik, hogyan, miért élvez elsőbbséget, akkor lesz tisztességes menekültpolitikája hazánknak és Európának.

Eddig inkább egyoldalúság volt.”

Mi van? Szépen beszélni? Életmódversenyt rendezni a migránsokkal, miközben valaki nyilvánvaló terrorista szándékból levágja egy tanár fejét és azt üzeni Macron elnöknek, hogy végzett egy pokolfajzattal, aki becsmérelte Mohamed prófétát. És Gyurcsány ilyenekkel akar szépen beszélni.

Aztán jön a Böszme balkeze, Niedermüller Péter, aki beljebb bújva főnöke hátsójába azt kiabálja ki onnan az ATV közbeiktatásával, hogy „Ennek a kormánynak az összes politikai megoldása az volt, hogy építsünk egy rohadt nagy falat, mindenkit nyomjunk ki ebből az országból és nem foglalkozunk velük tovább. Ez több mint embertelen, morálisan is tarthatatlan.” Hozzáteszi: „a kerítés is morálisan tarthatatlan, és az egész, ahogy a kormány 2015 óta ezt a politikát csinálja, szembemegy mindazzal, ami Európát jelentette: a humanizmussal, a szolidaritással, a toleranciával, a befogadással. Gyurcsány Ferenc erre utalt, és ebben abszolút igaza van.” Azaz hajrá, gyerünk, vágassuk le a tanárok fejét! Ez a baloldali humanizmus, ez a baloldali szolidaritás, ez a tolerancia.

Majd itt jön a kommunikációs hüpp-hüpp-hüpp-barba-trükk, amikor a valóságot egyszerűen a csalással helyettesítik. Ez egy másik DK-s korifeus feladata.

A csalás már az ATV fölvezetésével kezdődik. A műsorvezető ugyanis belemondja a kamerába, hogy a Fidesz terjeszti a DK-ról, hogy lebontaná a kerítést, hivatkozva a fenti Gyurcsány-idézetre. Gyurcsány pedig nem Fidesz, ha jól tudom. Mire Varju: „Lassan előbb-utóbb mosolyogni kell azon, hogy a Fidesz mindig csak erőlködik. Legyen világos, nem támogatjuk és nem lesz kerítésbontás.”

A két, egymásnak homlokegyenest ellentmondó kijelentés mindössze egy nap különbséggel jelent meg a nyilvánosságban.

Szerb Antal szavait végül Karácsony Gergely fordítja le a mai politika nyelvére: „A migránsok jogaival nem fogunk kampányolni, mert nem lehet vele választást nyerni. Nem fogjuk rányomtatni a választási plakátjainkra.” Itt ragadhatjuk üstökön a beismert csalást.

Ettől még még mindenki tudja, hogy migránspártiak, hiába mondja fel az aktuális félrevezető leckét Varju mester. Gyurcsányéknak a csalás ugyanis egyáltalán nem értelmetlen. A csalás és csak a csalás jelentene nekik hatalmat.

Kedves Sokaság! Tudjuk, hogy hülyének néznek mindenkit magukon kívül. Akkor legalább ne szavazzunk rájuk. Ne erősítsük meg saját akaratunkkal, hogy tényleg hülyék vagyunk.

Mert nem vagyunk azok. Sőt!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére