Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb liberális agymenés a londoni terrortámadás után

888.hu

2017.06.05. 10:28

A cikk írója Hont András Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatójának vasárnapi közleményén akadt ki, aki az újabb terrorcselekmény után fel merte tenni a kérdést: "Vajon hány embernek kell még meghalnia Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikája miatt?".

A kormánypártok együttérzésüket és részvétüket fejezik ki az újabb londoni terrortámadásban meggyilkolt ártatlan áldozatok családjainak, és mielőbbi gyógyulást kívánnak a sérülteknek. Európának ismét gyászolnia kell a terror miatt. Az európai nagyvárosok belvárosai, piacai, sétálóutcái, repülőterei, metróállomásai, koncertjei, fesztiváljai, ünnepei, a gyerekek és a fiatalok is a terroristák célpontjai lettek. A tömeges bevándorlás kezdete óta egymást érik a terrortámadások. "Hány embernek kell még meghalnia Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikája miatt? " – kérdezte Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Erre aztán jött is a válasz Hont András, a liberális HVG újságírójától

Az újságíró szerint az ISIS gyengeségét mutatják ezek a terrorcselekmények, és a világ vezető politikusai bőszen és nagy hozzáértéssel dolgoznak a probléma megoldásán.

Láthatjuk mekkora sikerrel teszik mindezt, miközben naponta érkeznek a migránstömegekkel potenciális terroristák, köszönhetően Brüsszel bevándorláspolitikájának.

Minden halál fájdalmas, minden emberi élet érték – de ez és az elmúlt két év összes terrorcselekménye nem csak ellenségeink gonoszságát, de gyengeségét is mutatja. A világ vezető politikusai így is kezelik ezeket az eseményeket, miközben tudják, hogy a közvéleményt érvekkel nehéz megnyugtatni"

– írja Hont.

Majd azon kesereg, hogy Magyarország nem vette ki a részét a menekültek befogadásából és, hogy a kormány megfélemlíti az embereket:

Miközben Európa irányítói határozottságukat és együttérzésüket igyekeznek mutatni, addig a magyar kormánypártoknak a fenti közleményre futotta, és ezzel maguk is – még ha szerény mértékben is, mert azért jelentősnek ez a társulat nem nevezhető – hozzájárulnak az európai politika destabilizálásához – összhangban az Iszlám Állam törekvéseivel."

Valóban, Európa irányítói határozottságukat igyekeznek kimutatni, aztán megy minden úgy, ahogy eddig, a mészárlások pedig ugyanolyan kegyetlenséggel, intenzitással és sikerrel mennek végbe, mint eddig bármikor.

A magyar kormány érzéketlen, pitiáner és felelőtlen. Nekünk ez jutott"

– zárja zseniális gondolatmenetét Hont.
 

Ez esetben neki is azt tudom tanácsolni, amit nemrég kedves elvtársának, Bőtös Botondnak.

Menjen egy kulturáltabb, elfogadóbb nyugati multikulti országba, aztán imádkozzon, hogy ne épp alatta robbantsák fel a metrót vagy egy kávézót, és ne pedig innen, az egyébként biztonságot garantáló országból szájkaratézzon.

(HVG,Mandiner)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére