Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb területeket veszít Simicska: a makkoshotykaiak a HírTV adásai nélkül maradhatnak

888.hu

2016.12.21. 17:18

Drámai bejelentés a HírTV honlapján.

"Tájékoztatjuk Tisztelt Nézőinket, hogy a szigethalmi székhelyű PR-Telecom Zrt. jogellenes módon várhatóan 2017 januárjától megszünteti a Hír TV csatorna terjesztését.

Erre tekintettel az érintett Nézőink jogosultak a kábeltelevíziós előfizetői szerződésük felmondására"

– áll a HírTV honlapján.

A jelek arra utalnak, hogy nem valamilyen politikai támadás történt. A PR-Telecom ugyanis értesítése szerint az ORF2, History, History HD, SuperOne, SuperOne HD, Sláger TV, valamint a Fishing and Hunting Channel is kikerül a csomagból. Vélhetően azért, mivel ezeket a csatornákat az érintett településeken nem nagyon nézik.

A hivatalos indoklás szerint: "A módosítások indokául szolgálnak a körülményekben bekövetkezett, a szerződés megkötésekor előre nem látható, lényeges változások, a műsorterjesztési szolgáltatás keretében kínált csatornák összetételében a médiaszolgáltató döntése alapján, valamint a médiaszolgáltatóval kötött szerződéses jogviszonyok, továbbá a műsorok díjcsomagban történő szerepeltetésére vállalt időpontjának lejárta, jogszabályváltozás, időközi felmerült pontosítási igények, amelyek nem eredményezik a szerződési feltételek lényeges változását."

Azonban jó hír a makkoshotykaiaknak, hogy amennyiben szolgáltatót váltanak, továbbra is követni tudják a Jobbik néppártosodását és LMP-vel való összeborulását.

A változás összesen 177 települést érint, a teljes listát itt nézheted meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére